Paulina napisał(a):Prison Break to w wolnym tlumaczeniu cos takiego: ucieczka z wiezienia...ale taki tytul wieje nuda....a Skazany na smierc to tytul ktory bardziej przyciagnie widza niz uceiczka z wiezienia czy cos w tym stylu....nie podejrzewam ze osoba ktora tlumaczyla ten tytul kierowala sie takimi przemysleniami co ja.....ale no coz tak to jest ze tytuly i napisy zazwyczaj tlumacza studenci ktorzy z angielskim maja nibyc do czynienia ale nie na poziomei zawodowym czy profesjlnalnym...nei wymagajcie od tlumaczen filmow zbyt wiele.
hehe mnie i moich znajomych to bardziej odciągneło nasze super Polskie przetłumaczenie ....Skazany na śmierc ...chyba głownym bohaterem jest Scofild? a w tym tytule wychodzi na to ,że jego brat. ale nic:P jeszcze tytuł jak tytuł gorzej z dalszym tłumaczeniem tekstu...eh nie kiepski lektor;/
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
dorcik88 napisał(a):chyba głownym bohaterem jest Scofild? a w tym tytule wychodzi na to ,że jego brat. ale nic:P jeszcze tytuł jak tytuł gorzej z dalszym tłumaczeniem tekstu...eh nie kiepski lektor;/
ooo to ciekawe... bo ja myślałem że głównymi bohaterami sa Ci wymienieni w czołówce
alvaro napisał(a):ooo to ciekawe... bo ja myślałem że głównymi bohaterami sa Ci wymienieni w czołówce
no ja to nie wiem...Wszędzie Scofield...mysle sobie zeby go nie było to film był by bez sensu..nikt by z wiezienia nie uciekł raczej...i wogóle co to był by za film ...?no i bez linca tez lipa bo wkoncu on skazany ...najwyzej zmarł by po tych 30 dniach zreszta mniejsza o to mi i tak sie przetłumaczenie nie podoba
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez dorcik88, łącznie edytowano 2 razy
Dostałam od znajomego wszystkie odcinki jakie były do tej pory emitowane,jestem tak zadowolona że mogę usiąść i w spokoju (bez reklam) obejrzeć że aż pękam z radości.Teraz też rozumiem co mieliście na myśli mówiąc że serial lepiej się ogląda z napisami niż z lektorem.Do tej pory oglądałam odcinki puszczane na Polsacie a teraz po obejrzeniu tych widzę(słyszę)strasznie dużą różnicę.Fakt o wiele lepiej się tak ogląda.Już chyba tylko tak będę oglądać seriale
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
<Natalka> Prison Break to imię i nazwisko tego z tatuażami czy jego brata? <Ktoś> Nie to jest oryginalna nazwa serialu:) <Natalka> Oryginalna nazwa serialu to "Skazany na śmierć" czyli "Sentenced to death" <Natalka> Właśnie sprawdziłam, że Prison to znaczy więzienie Ciekawe nie? Serial dzieje się w więzieniu, a główny bohater też ma na imię Więzienie <Ktoś> Hahahahahahahaha <Ed>Ten z tatuażami to Michael Scofield, a jego brat to Lincoln Burrows. <Natalka> Skoro są braćmi to czemu mają różne nazwiska? <Ed> Boże widzisz i nie grzmisz... o ile pamiętam to na nasz to będzie "ucieczka z więzienia" a nei skazany na śmierć (a oni są przyrodnimi braćmi) <Natalka> Ucieczka z więzienia to "Escape From Prison". Mam nadzieję, że nie wyjechałeś do Anglii bo byś dnia tam nie przeżył ze swoją znajomością angielskiego.
Przypomne że 1epizod zebrał 7mln, spadek o połowe jest ewenementem...
Już teraz chyba nikt nie ma watpliwości dlaczego TVNowi bardziej opłaca się robić własne produkcje (jekieby one nie były) niż emitować twory zza oceanu...
A nie sądzicie że może to być wina LOST na AXN.Oba seriale są emitowane o tej samej godzinie co może być właśnie powodem spadku oglądalności PRISON BREAK.
Mimo że ja uwielbiam oba seriale pierw oglądam SKAZANEGO a dopiero w poniedziałek powtórkę LOST i tak o to godzę dwa seriale
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
no ale AXN to raczej nie wszyscy mają dostępny więc powątpiewam, że to LOST odciąga od PB. Napawdę sądzę, że to Ranczo, które jest na TVP1 czyli najbardziej dostępnej telewizji.
Al, a kto na choćby tym forum jedzie równo z Polsatem ? Większość jest na równi z publicznością amerykańską, należy także dodać do tego fakt, że 7mln obejrzało pierwszy odcinek i pewnie spora grupa osób zassała sobie reszte nie czekając na kolejne odcinki na Polsacie. TzG i Ranczo mają tą przewage, że ściągnąć ich się nie da, bo jeżeli byłoby to możliwe, to także wątpie, żeby ktoś czekał do następnego odcinka, gdy np. w iinny dzień ma więcej czasu i może np. dwa odcinki obejrzeć
hehe teraz ja sie wypowiem a co! ten film jest boski tak jak jego głowny aktor! I nie jestem jedyna osoba ktora tak twierdzi fajnie ze leci w telewizji ale znajac zycie poleci tylko 1 sezon! potem bedzie dluga przerwa(wakacje) kazdy pozapomina co bylo w 1 i puszcza 2 sezon! tak jest zawsze
Ale tak jak już było mówione, większość sobie pościągała wcześniej sezony, więc jeśli b. chciał oglądac w TV po wakacjach, to może sobie przypomnieć wczesniejsze odcinki
Made in Poland ogląda starsza ekipa.. Czyli ludzie po 50-60...
Oglądnęłam kawałek tego Rancza, bo kiedyś na nie natrafiłam i jest do kitu moim zdaniem, jak większośc naszych rodzimych seriali...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p