pobierz plik w całości
8 maja 2007, w USA ukaże się książka pt.:" Prison Break The Classified FBI Files" !!! Miejmy nadzieję, że niedługo po premierze dojdzie również do Polski... Książka zawiera ciekawostki na temat odcinków serialu, bohaterów, kręcenia filmu wywiady oraz wiele innych interesujących rzeczy...
Jak się nie pośpieszą z tłumaczeniem, to chyba kupię ją na e-bayu po angielsku...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Pewnie nawet do Afryki dotrze szybciej niż do nas... No cóż nie pozostaje nam nic innego, jak tylko uzbroić się w cierpliwość i czekać... ;] Albo kupić książkę i oglądać obrazki Oczywiście to nie dotyczy tych, którzy znają b. dobrze angielski...
Tak ma wyglądać okładka książki,znalazłam to na stornie http://www.amazon.com/ cena to 19,95$ (około 60zł na nasze) ciekawe ile u nas będzie w takim razie kosztować i czy nasze wydanie też będzie z płytką DVD???
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Ja uważam dokładnie tak samo jak dorcik88.Nawet zrobiłam tak z LOST,kupiłam wszystkie 3 części książek jakie się ukazały tylko dlatego że są "powiązane z serialem.I tak samo będzie z PRISON BREAK.Każdy kto uwielbia go oglądać będzie też chciał mieć książkę.
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Ja jednak uważam, to za zły pomysł. Mimo, iż uwielbiam Prison Breaka nie kupiłabym tej książki. Choć by z tego względu, że o wszystkich ciekawostkach dotyczących serialu można się dowiedzieć z internetu czy też tzw. droga pantoflowa < różnych plotek i ploteczek >. Po porstu uważam, że nie będzie w niej niczego czego wcześniej się nie dowiemy oczywiście mogę się mylić - przekonam się jak ktoś przeczyta tą książke i opowie mi o czymś czego nie będę wiedziała po przeszukaniu internetu.
Choć napewno ta książka, będzie smacznym kąskiem dla kolekcjonerów
no i masz racje,ale jednak po coś ta ksiązka jest i sądze ,ze pomysleli o Tym aby napisać coś czego nie ma w necie... co nie zostało jeszcze nigdzie opublikowane
Ostatnio edytowano 25 mar 2007, o 15:35 przez dorcik88, łącznie edytowano 1 raz
Zauważcie że w książce mogą pozmieniać lub pododawać nowe wątki których nie ma w filmie.Nawet bym się nie zdziwiła gdyby tak było,bo to samo było z LOST.Jeśli ktoś czytał wie o czym mówię...
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p