pobierz plik w całości
Według nie potwierdzonych informacji Prison Break pojawi się na antenie Polsatu wraz z nadejściem wiosennej ramówki. Tak jak napisałem są to nie potwierdzone informacje, więc nie pytajcie mnie skąd to wiem i czy to prawda, czy na 100%czy na 90% czy na 80% Póki co jest to wiadomość z kategori plotek niemniej po przeszukaniu internetu natrafiłem na kilka niezależnych źródeł wskazujacych na ten fakt. Myślę że w 100% potwierdzić, lub zaprzeczyć tej informacji będziemy mogli dopiero pod koniec stycznia kiedy to stacje TV zaczną ujawniać szczegóły swoich ramówek na wiosne.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
PRISON BREAK od 21stycznia w każdą niedziele o 20, miłego oglądania...
Tylko Polsat się porywa troche z motyką na słońce jeśli myśli że wygra z Tańcem z Gwiazdami (od marca). Choć z drugiej strony będą mieli wymówke że serial oglądało mało osób i ściągną go jak chirurgów...
a ja nie watpie. gdybym spytal wsztstkich ktorych znam o to, jaki kanal czesciej oglaja to zdecydowana wiekszosc odpowie, ze polsat (i ewentualnie tvn). do tego dochodzi fakt, ze tvp wsrod mlodziezy ma mala ogladalnosc. polsat, jako ze jest prywatny, moze sobie pozwolic na odpowiednia reklame.
Pobierz plik w całości
- co zrobisz jak bedzie przerwa w emitowaniu seriali?
- z nudow debe musial dziewczyne znalesc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p