Witam, Oto lista seriali o wampirach oraz wilkołakach. Od niedawna stają się one popularne dlatego sporo ludzi szuka informacji na ten temat. Jeśli ktoś zna seriale o wampirach lub wilkołakach proszę dopisać się do listy. Do nazwy serialu proszę dopisać krótkie info. Jakie polecacie a jakie stanowczo odradzacie?
True Blood - wampiry ujawniają swoją obecność ludziom, co z tego wyniknie? Jedna z lepszych produkcji na temat wampirów w ostatnich latach. Being Human - miniserial, brytyjska produkcja o wampirach, wilkołakach i duchu w jednym. Vampire Diaries - serial podobny do Zmierzchu jednakże nie do końca... Najlepiej samemu sprawdzić Blood Ties - Moonlight - serial był emitowany w telewizji publicznej w godzinach nocnych. Znany jako "pod osłoną nocy".
Ostatnio edytowano 30 paź 2009, o 16:49 przez torrent, łącznie edytowano 1 raz
Kraków to piękne miasto. Kraków ma w sobie urok jakiego nie ma żadne inne miasto w Polsce. Kraków świeci w tym względzie przykładem . Jestem z Krakowa i się tego nie wstydzę
Angel jest z 1999 roku, dobry ten serial jest? Mógłbyś coś o nim napisać (oczywiście jeśli oglądałeś)
Kraków to piękne miasto. Kraków ma w sobie urok jakiego nie ma żadne inne miasto w Polsce. Kraków świeci w tym względzie przykładem . Jestem z Krakowa i się tego nie wstydzę
Angel jest świetne. Oglądałam na wakacje wiec pochłaniałam do 10 odcinków dziennie. Nie nudziło mi się. Od razu przypadł mi do gustu bardziej niż Buffy. Tylko, że wątki miłosne w Angelu łamią serce. Blood Ties też godne polecenia Tak samo jak Moonlight ./
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p