Według mnie, zdecydowanie najlepsze, zakończone seriale to:
Forever Knight-
Dramat opowiadający historie 800-letniego wampira, żyjącego w dzisiejszych czasach w Toronto jako detektyw, który stara się spłacił dług oraz odzyskać swoją moralność z pomocą Natalie Lambert...
Opis, może i nie jest zachwycający, ale gwarantuję, że jest genialny i z całą pewnością godny polecenia.
We wrześniu na CBS, wychodzi jego tak jakby remake, ale z innymi bohaterami, nazwa serialu to Moonlight.
Lexx-Ten serial zna wiele osób, niektórym się podoba, a niektórym wręcz przeciwnie.
Ja jestem w pierwszej grupce osób, tak więc szczerze polecam ten serial.
Charlie Jade-Opowiada o prywatnym detektywie mieszkającym, w świecie zdominowanym przez pięć korporacji. Podczas śledztwa odkrywa sekretna, pustynną fabrykę Vexcoru. Wielki wybuch przenosi go z jego świata (Alphaverse) do świata równoległego (Betaverse). Wkrótce Charlie zostaje zamieszany w konflikt obejmujący te dwa wszechświaty oraz kolejny z wszechświatów (Gammaverse).
Serial genialny, najlepszy jaki w życiu oglądałem, świetna gra aktorska i efekty specjalne.
Polecam !
Dla tych, którzy zaciekawią się tym serialem, to mówię, że robię napisy i umieszczam je na serwisie napisy24.pl
Red Dwarf-W odległej galaktyce, trzy miliony lat świetlnych stąd, wchodzimy na pokład statku wydobywczego Czerwonego Karła. Jego załoga to Dave Lister, ostatni żyjący człowiek; Arnold Rimmer hologram jego kumpla, stworzenie, które powstało w efekcie ewolucji z kota Listera; oraz Holly komputer pokładowy. Wszyscy oni próbują wrócić na Ziemię.
Serial komediowo-przygodowy, polecam wszystkim, którzy lubią się dobrze pośmiać i tym, którzy lubią niebanalne historie.
I to wszystko, życzę miłego oglądania
Pozdrawiam Jack