pobierz plik w całości
Czy są jakieś seriale, które oglądacie a nie ma o nich wzmianki na forum np. dlatego, że były emitowane kilka lat temu lub innych powodów? ------------------------------------------- Ja ostatnio znalazłem fajny serial Star Trek: Enterprise. Serial Wg mnie lepszy od Battlestar Galactica, który jest aż 2 w rankingu na forum.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Black Books ale już założyłam temat na forum i mam nadzieję, że jeżeli komuś będzie się nudzić, obejrzy Jest co prawda temat o Life on Mars, ale jego sequela - Ashes to Ashes w ogóle nie ma a oba seriale są... no, w piątce ulubionych seriali (szczególnie ze względu na zakończenie ) Ogólnie, moim zdaniem popularność brytyjskich seriali w Polsce jest dużo niższa niż amerykańskich, mimo że brytyjskie są często bardzo dobre
Bo są mniej promowane, mniej dostępne, mniej komercyjne, wiec wiadomo, że też mniej popularne Co sprawia, że ja je lubię tym bardziej Ale akurat zakończenie A2A nie podobało mi się ani trochę i zabrało część mojej miłości do obu tych seriali.
A ja właśnie obejrzałem genialny moim zdaniem Firefly od Jossa Whedona, szkoda, że został anulowany. Ale mimo tego jest zdecydowanie warty zobaczenia, wylądował w moim top ulubionych seriali.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Taifun napisał(a):eLMaQ zobacz koniecznie Star Trek: Enterprise . Podobna tematyka ale lepsze efekty, fabuła ciągła.
Dzięki za propozycję, może zobaczę. Mam jakąś potrzebę na sci-fi. Tylko pytanko, jest to serial jakoś logicznie w miarę skończony?
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Star Trek: Enterprise ma fabułę opartą na świecie Star Trek. Pojawiają się nowe rasy i planety do badania. Wątek główny istnieje i bardzo często się pojawia w niemalże każdym odcinku. Ściągnij wersje z lektorem nie jest najgorsza. Z drugiego postu: star-trek-enterprise-2001-t2722.html
Nie widzę np działu o Beverly Hills 90210 w "Zakończonych serialach", ato był świetny serial...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Zawsze bardzo chętnie wracam do serialu SeaQest - serial mojego wczesnego dzieciństwa. Szkoda, że przerwali na sezonie 3, który był najlepszy. Przeszedł małą ewolucję, stawał się coraz mroczniejszy a główni bohaterowie nie tacy bez skazy jak w dwóch wcześniejszych seriach!
Kilka na pewno by się znalazło ale najbardziej rzuca się w oczy brak The Wire. Wystarczy spojrzeć na rankingi serialowe na różnych portalach o tematyce filmowej, serial ten to ścisła czołówka seriali. Jak dla mnie arcydzieło pod każdym względem. TOP 3. Ocena na IMDb 9,7 też chyba dużo mówi za siebie http://www.imdb.com/title/tt0306414/
Oglądane: Dr House, Dexter, Spartacus, Gra o tron, Ekipa, Oz, Gotowe na wszystko, Chirurdzy, The Killing, The Walking Dead, Breaking Bad, Obejrzane zakończone:The Wire, Deadwood, Six Feet Under, Prison Break, 'Allo 'Allo!, The Pacific, Band of Brothers, Lost, Heroes, Twin Peaks, Elfen Lied, Death Note, Xena, Hercules, Carnivale Rozpoczęte odrzucone:Supernatural, Przyjaciele, Flash Forward, Rodzina Soprano, Battlestar Galactica, Mad Men, Fringe, V: Goście, Hoży doktorzy
Hej, jakiś czas temu (w sumie spory ) na kanale Polsat leciał serial o morskich potworach, jedna z głównych postaci był nastolatek, który znalazł i oswoił jednego z nich. KTO PAMIETA TYTUL? Strasznie mi na tym zależy, gdyż bardzo on mi się podobał. Proszę pomóżcie!
Star Trak – tak, hit swojego czasu… Z jednej strony śmiać się chce dziś to widząc , z drugiej rzucasz coś na ten temat w pracy czy w innej sytuacji i wszyscy wiedzą o co chodzi ;]
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p