pobierz plik w całości
Wymieńcie aktorów,których podziwiacie np za grę,role przez nich odtwarzane itp.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Edward Nortona, Yannick Bisson, Adam Brody, Robert De Niro, Johnny Depp, Dominic Purcell, Dustin Hoffman i Went Miller, Hugh Laurie, Rachel Bilson, Kristen Bell, Julia Roberts
Dustin Hoffman, Al Pacino, Adam Brody, Angelina Jolie, Hugh Laurie, Johnny Depp, Josh Hartnett, Rachel Bilson, Uma Thurman, Dakota Fanning, Shirley Temple, Marylin Monroe, Nicole Kidman, Olivia Newton - John, Zhang Ziyi, Gong Li, to tak póki co, bo ogólnie to mnóstwo ich jest, z tym, że nie mogę sobie teraz przypomnieć
Gary Oldman xD zdecydowanie a potem Edward Norton i James McAvoy.
Oczywiście lubię większą ilość aktorów/aktorek jak np. Alan Rickman, Colin Firth, Johnny Depp czy Ryan Gosling ale tamci trzej panowie wnoszą coś do filmów dla mnie czego nie mogę opisać. Ot tak.
Bee132 napisał(a):Edward Nortona, Yannick Bisson, Adam Brody, Robert De Niro, Johnny Depp, Dominic Purcell, Dustin Hoffman i Went Miller, Hugh Laurie, Rachel Bilson, Kristen Bell, Julia Roberts
chyba jakiś błąd Ci się wkradł . Wszyscy narzekają na Dominica Purcella w Prisonie . Napisz co w nim jest takiego fajnego bo nie wiem
Bee132 napisał(a):Edward Nortona, Yannick Bisson, Adam Brody, Robert De Niro, Johnny Depp, Dominic Purcell, Dustin Hoffman i Went Miller, Hugh Laurie, Rachel Bilson, Kristen Bell, Julia Roberts
chyba jakiś błąd Ci się wkradł . Wszyscy narzekają na Dominica Purcella w Prisonie . Napisz co w nim jest takiego fajnego bo nie wiem
w sumie ja go wpisałam nie ze względu na PB. raczej chodziło mi o Primeval. tam grał na poziomie i akurat tam spodobała mi isę jego gra. poza tym wystąpił w jednym odcinku Hałsa wiem, zaskakujące jest to, że taki podrzędny aktorzyna znalazł się na mojej liście obok niektórych znamienitości, ale malutcy tez powinni zostać dostrzeżeni. dziwię sę jednak, że akurat zwróciłeś uwagę na DP, a nie na mało znanego w środowisku YB.
Bee132 napisał(a):w sumie ja go wpisałam nie ze względu na PB. raczej chodziło mi o Primeval. tam grał na poziomie i akurat tam spodobała mi isę jego gra. poza tym wystąpił w jednym odcinku Hałsa wiem, zaskakujące jest to, że taki podrzędny aktorzyna znalazł się na mojej liście obok niektórych znamienitości, ale malutcy tez powinni zostać dostrzeżeni. dziwię sę jednak, że akurat zwróciłeś uwagę na DP, a nie na mało znanego w środowisku YB.
A wracając do DP to wydaje się na napakowanego mięśniaka i nie widać, żeby był jakimś wybitnym aktorem. Ponadto fakt, że dopiero kilka dni przed kręceniem pierwszych odcinków Prison Break'a doszedł do ekipy bo nie mogli znaleźć nikogo odpowiedniego na miejsce brata Scoofielda już świadczy o jego poważaniu/umiejętnościach aktorskich. Ale to może być tylko moje zdanie bo jak piszesz nie widzialem go w Primeval tylko w jednym czy 2 filmów i w housie i pb i byc moze jeszcze gdzies ale nie pamietam
Żeby było super śmiesznie, napiszę że, mi też podoba się gra Dominica. Widziałem go w PB, Blade, John Doe no i Lęk Pierwotny.
PB jak wiadomo, jeden z głównych. W Blade grał Drakulę w trzeciej części, bardzo mi się podobała jego gra. John Doe - był głównym bohaterem, przy okazji, polecam film. No i Lęk Pierwotny, też fajny film i też dobrze grał.
Może nie jest jakimś wybitnym aktorem, ale lubię go. Jakiegoś specjalnie ulubionego nie mam.
no to tak: Ryan Gosling, którego totalnie wielbię, za Jego role, za grę i głos. Jude Law- za grę, i ten wspaniały akcent co do roli to często gra dupków
Natalie Portman- bardzo, bardzo ją lubię. swietna aktorka, młoda i śliczna. Reese Witherspoon- bo uważam, że jest bardzo dobrą aktorką Pobierz plik w całości
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p