Prawdziwe nazwisko: Jensen Ross Ackles Data/Miejsce urodzenia: 01.03.1978/Dallas, Texas, USA
Filmografia:
aktorzy:
2009: My Bloody Valentine 3-D jako Tom 2007: Ten Inch Hero jako Priestly 2007: Resident Evil: Extinction jako Leon Kennedy 2005: Nie z tego świata (Supernatural) jako Dean Winchester 2005: Pożarci (Devour) jako Jake 2005: Still Life jako Max Morga 2004: Plight of Clownana, The jako Jensen 2001: Tajemnice Smallville (Smallville) jako Jason Teague 2001: Blondynka (Blonde) jako Eddie G 2000-2002: Cień anioła (Dark Angel) jako Alec 1996-1997: Mr. Rhodes jako Malcolm 1965: Dni naszego życia (Days of Our Lives) jako Eric Roman Brady (1997-2000)
aktorzy (gościnnie):
1998-2003: Jezioro Marzeń (Dawson's Creek) jako C.J. 1996-2007: Siódme Niebo (7th heaven) jako Halloween Kid #9 1995-1998: Cybill jako David (1997) 1995-1998: Wishbone jako Michael Duss (1996) 1994-1998: Słodka dolina (Sweet Valley High) jako Brad
producent wykonawczy:
2004: Plight of Clownana, The
--- aww *_* Nazwę go tak jak to sie mówi w Amercye: DAMN HOT ! i wszystko jasne
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 01:00 przez bluevein, łącznie edytowano 2 razy
Wiedziałem że skądś go znam, teraz jak czytam sobie jego filmografie to już wiem że z cienia anioła, tam tez grał takiego bad boya i był jedną z moich ulubionych postaci
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 01:00 przez Cya, łącznie edytowano 1 raz
Witam wszystkich. Mam pytanko czy ktoś ma możę jakis adres kontaktowy z JENSEN ACKLES?Jeśli tak to bardzo proszę o podanie go . Oto mój adres emajl - dagmara-pl@tlen.pl lub gg - 3616269
[ Komentarz dodany przez: Taifun: 2007-01-28, 22:26 ] Prosimy o nie podawanie maili gdyż odpowiadamy za przekazywane treści za pośrednictwem naszego forum.
nawiązując do Devour... to Jake był nawet podobny do Deana... i oczywiście jego You've got to be kidding me... poza tym dowiadujemy sie Jensen ma piegi ... ogólnie po za paroma scenami które był nie dopracowane to film godny polecenia!!!!.... i co najważniejsze dla ciekawostki w tym filmie zagrał ze swoim ojcem Alanem Acklesem który grał Paula Kiltona!!!!!!!!!!!!!!!...
Devour to film totalnie poniżej poziomu, warto zerknąć wyłącznie ze względu na Jensena i widoki.
Do Deana Jensen był podobany jedynie w Smallville i tamtą jego rolę można polecić.
Mi się osobiście bardzo podobał w Still Life, taka całkiem inna rola, szkoda, że nie zdecydowali się tego dalej kręcić.
Jensen jest naprawdę sweet np. w DOOL, lubię go stamtąd oglądać na filmikach na youtube'ie
To akurat z ostatniego odcinka Supernaturala 95% ludzi (fanów i nie fanów) się w tym kompletnie zakochało, mnie wliczając, takiego właśnie Jensena pokochałam kilka lat temu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p