pobierz plik w całości
Temat prosty i łatwy, czyli jakie seriale nadrabiacie przez wakacje?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 31 paź 2009, o 11:43 przez Chris, łącznie edytowano 1 raz
Ooo muszę nadrobić, uzbierało się W moim przypadku -> patrz podpis, głóne zadania na wakacje to: Californication (już od dawna się zabieram za ten serial), Mentalist (jakoś zawsze lubiłam takie klimaty), Private Practica (u mnie standard - kolejny serial medyczny, a że GA oglądam i lubię Addison... ), Supernatural (chyba nie muszę mówić dlaczego ), True Blood (serial wampirowy, mam nadzieję, że to nic w stylu Zmierzchu, bo nie będę oglądać). Pewnie jeszcze coś mi się napatoczy tylko jeszcze nie wiem co. Piszcie, podpatrzę u was
Aaaa i zpaomniałam dodać HOIMYM oczywiście - 1 sezon już mam i nie wiem ile wytrzymam bez oglądania
Ja mam zamiar nadrobić Smallville - jedynie 7 sezonów zostało. Chciałbym też Star Trek TOS i może zacząć Stargate, ale zobaczymy jak to będzie. Teraz chciałbym skończyć Roswell i sprawdzić Krod Mandoon. I jeszcze dokończyć Dollhouse, Laverage, Castle, Lie to Me i Southland. Sporo tego a jeszcze mam na płtkach 3 sezony Buffy
Temat rzeka . Ile to ja seriali chciałabym obejrzeć... Ale na pierwszy ogień na pewno pójdą The Simpsons od sezonu 4, House M.D. od sezonu 3. Poza tym od pierwszego sezonu Family Guy i How I Met Your Mother. Więcej raczej nie dam rady obejrzeć
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
juliee napisał(a):Temat rzeka . Ile to ja seriali chciałabym obejrzeć...
No, dokładnie... Za dużo ich produkują... Jeszcze przed wakacjami skończe Weeds (zostało mi 2,5 sezonu) i pewnie Smallville (jeszcze 2 sezony). Co do samych wakacji. Zabieram się za Ugly Betty, The Beast, Brothers and Sisters, LOST, Criminal Minds, Doctor Who, In Treatment, Torchwood, Jericho, Leverage, NCIS, Greek, Harper's Island, My Name Is Earl, Pushing Dasies, Traveler, True Blood. Poza tym musze w końcu skończyć Lie to Me i Dollhouse. Coś mi się wydaje, że jeszcze pare dojdzie, ale. Za pewne dużo z nich zostanie jeszcze do nadrobienia przez rok szkolny, ale takie są uroki oglądania za dużej ilości seriali.
Supernatural. czeka na mnie z 12 odcinków ;d a potem nie wiem... ER może.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Ja polecam The Big Bang Theory. I jeszcze The Office amerykańskie. O, przez wakacje muszę w końcu obejrzeć brytyjską wersję
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Ja też planuję sobie coś ponadrabiać i pooglądać przez wakacje. A oto moje typy serialowe: Ugly Betty (S02 i S03), 30 Rock (S02 i S03) i Eureka (3 sezony) - to raczej pewniaki, a do tego dochodzi parę nowych dla mnie seriali, a które mają już po kilka serii, m.in. Life (S01&02), Numb3rs (S01-05), Six Feet Under (S01-05), Deadwood (S01-03), 24 (S01-07), Grey's Anatomy (S01-05), Terminator Sarah Connor Chronicles (S01&02), Scrubs (S01-08), The Unit (S01-04). A może wy macie jeszcze jakieś fajnie przykłady dobrych ciągle nadawanych seriali?
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
Zapowiadają się bardzo pracowite wakacje jeśli chodzi o seriale. Zamierzam oglądać: - CSI: Las Vegas ( to tylko 9 sezonów ) - Cold Case - Dextera - Six Feet Under
Oprócz tego muszę dokończyć zaległe odcinki Lost, Ugly Betty i Supernatural.
Jak narazie moje priorytety to Six Feet Under, Twin Peaks i może Bones W czasie trwających sezonów przestałem oglądać One Tree Hill, Supernatural oraz Private Practice. Póki co nie wracam do tych seriali... zobaczy się w trakcie wakacji
A co obejrzałem przez wakacje? Dokończyłęm Weeds i Smallville, a poza tym DW, TW, Greek, 3/4 Californication, True Blood, 3/4 UB, 3/4 Lost, Leverage i Harper's Island, czyli o wiele mniej niż zakładałem. Chciałem obejrzeć seriale nominowane do Emmy, ale zostawie sobie to na przyszły rok.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p