pobierz plik w całości
Osobiscie najbardziej czekam na serial The Prisoner, ktorego premiera bedzie juz 15 listopada. Mam wobec niego duze oczekiwania, mam nadzieje ze mnie nie zawiedzie. Kocham klimaty wiezenne
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Zbliżają wakacje więc czas pochwalić się planami Priorytet to nadrobić zaczęte seriale głównie Dollhouse, Legend of the Seeker, TBBT i Sanctuary. O V, Human Target, Spartacusie, Pafyciku i SGU nie piszę bo to się obejrzy jeszcze do końca czerwca Drugie podejście czeka Smallville, Roswell i Grey's Anatomy. Może w końcu uda się skończyć. A z tych co chciałbym zacząć to: Breaking Bad, Criminal Minds, Mad Men, Brothers & Sisters i Modern Family. Ze starszych produkcji to Firefly, Farescape i może w końcu Star Trek: Oryginal Series. W planach jest też pierwszy sezon Lostów jak się trafi w atrakcyjnej cenie Jednak znając życie nawet połowy nie obejrzę:)
Też musze ponadrabiać, przede wszystkim Supernatural, GA, Bones, Nurse Jackie, Doctor Who, USoT, Damages, Justified, LUX, Greek. Mam nadzieje, że uda mi się do 26.06, czyt. wakacji. Zacząłem już dziś Community i Parks and Recreation, co jest w kolejce zaraz po w/w serialach. Następnie chce obejrzeć zaczęte Brothers&Sisters, In Treatment, Six Feet Under i Breaking Bad. Jeżeli zostanie mi troche czasu to w planach mam Sons of Anarchy, Mad Men, Criminal Minds, Dexter, 24, The Simpsons, Big Love, Entourage, Castle.
To ja też się podzielę planami na wakacje. Do wakacji jeszcze planuję obejrzeć The Pacific, Vampire Diaries, Treme, może Firefly i Warhouse 13. Chciałbym zacząć następujące seriale: Mad Men, Brothers & Sisters, Deadwood. A te chciałbym dokończyć/skończyć: Cougar Town (S01), Justified (S01), Crash (S02), Ugly Betty (S04), Nip/Tuck (od S02), Sopranos (od S01), Human Target (S01) i V (S01).
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
nadgonić True Blood (ostatnio oglądałam 2x01) obejrzeć White Collar, bo ma mało odcinków i fajne podobno jeśli będę mieć duużo czasu to może powrót do Chucka i Smallville, a z nowych (dla mnie) Sons of Anarchy i Californication
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
nadrobić Chucka, Bones, FNL i Legenda. Oglądnąć Misfits, Hotel Babylon, Criminal Minds,Trinity, może Brothers&Sisters, True Blood, Breaking Bad, Justifies... + jeszcze jakieś seriale brytyjskie, ale jeszcze ine zdecydowałam. reszta wyjdzie w praniu, zobaczymy na co bede miała ochote.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Póki co właśnie lecę od początku z Braking Bad i muszę skończyć Torchwood. Ale to myślę na dniach się wydarzy i obejrzę do końca.
Na wakacjach chciałbym oglądnąć od początku "Castle", bo kiedyś widziałem kilka odcinków ale z braku czasu porzuciłem. Tak to pasuje nadrobić Private Practice. A co do seriali, które chciałbym zacząć to oczywiście póki co Community jest u mnie na pierwszym miejscu. Jak wystarczy czasu to może zobaczę Leverage czy Sons of Anarchy.
Pewnie będzie tutaj kilka zmian no ale póki co taki mam plan. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ah zapomniałam, jeszcze mam ochotę sprawdzić nowy serial "Pretty Little Liars" reklamowany jako "Desperate Housewives 20 lat wcześniej". INFO Zobaczymy co z tego wyjdzie, premiera 8 czerwca
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Czesiek, bardzo dobre Świetny serial. Ale pierwszy odcinek jest.... jak to powiedzieć. Specyficzny. Są ludzie, którzy kochają DW a są tacy co żaden odcinek ich do niego nie przekona Ja w każdym razie polecam chociaż zobaczyć. Zobaczymy czy Ci podejdzie.
Pierwszy odcinek może sie nie podobać (choć mi przypadł do gustu, bo czemu nie ), ale myśle, że Ci sie spodoba i Cie bohaterowie i klimat przede wszystkim przyciągną.
A żeby nie odchodzić od tematu to na wakacjach zastanawiam się jeszcze nad Mad Men. Ogląda ktoś? Może ktoś powiedzieć coś na temat tego serialu? Warto?
Mad Men wiele osób chce obejrzeć, jak widać wyżej (ja, Czesiek, eLMaQ). Nagradzany bardzo często i wszędzie praktycznie, ale czy rzeczywiście jest taki dobry? Ja oglądałem pilota (już dawno) i było... ciekawie, ale nie jakoś genialnie.
Ja sie zastanawiam nad The Tudors jeszcze i chyba się skusze.
Polecam The Tudors. Jednak oglądam już 4 sezon... ostatni. Tylko trochę wybiegam naprzód w tym serialu bo mniej więcej wiem co się stanie, ponieważ interesuje się historią Anglii w tym okresie taki mój konik historyczny.
Oglądałem kilka zwiastunów, widziałem zdjęcia i czytałem niektóre opinie i ja już, że mi się spodoba. Lubię takie wykręcone historię i podróże w czasie. Teraz nie chcę zaczynać bo sesje mam więc w wakacje na pewno zobaczę.
Tudors muszę nadrobić. Jestem na początku 3 sezonu i nie mogę ruszyć z miejsca mimo tego, że historię zawszę lubiłem a pozostałe sezony jakoś szybko obejrzałem.
The Tudors oglądałem tylko pierwszy sezon i jakoś średnio mi podszedł. Widocznie historyczne seriale to nie moje klimaty. A Mad Men'a też widziałem tylko pilota, moje wrażenia z tego co pamiętam były co najmniej pozytywne, fajny główny bohater. Ale strasznie odrzuciła mnie od serialu postać bodajże sekretarki, która była lekko ujmując nieładna. W wakacje na pewno zrobię drugie podejście.
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
Na wakacje planuję obejrzeć dużo seriali, głównie: Six Feet Under, nadrobić pozostałe sezony Grey's Anatomy, bo utknąłem po drugim, 3 i 4 sezon Skinsów. Chciałbym jednak na jutro i w niedzielę znaleźć jakiś serial, najlepiej jedno sezonowy. Może udałoby mi się obejrzeć go w dwa dni, a w najgorszym wypadku przez tydzień, jeszcze w czasie szkoły. Najlepiej chyba jakąś z premier 2009/2010. Najbardziej zastanawiam się nad: Cougar Town, Flash Forward, Life Unexpected, The Good Wife. Oglądaliście, może z czystym sumieniem możecie polecić jakiś tytuł? Może jakiś inny, niewymieniony jest bardziej warty uwagi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p