pobierz plik w całości
Tak myslalem o Smallville, w koncu wypadaloby go wyciagnac, pozniej zapewne Supernatural i moj coroczny rytual czyli ogladanie wszystkich sezonow DH
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Oglądane: Desperate Housewives, Dexter, Grey's Anatomy, One Tree Hill, The Vampire Diaries, Brothers & Sisters, Chuck, Pretty Little Liars, True Blood, Weeds, 90210, Californication, Gossip Girl, Nursea Jackie, Private Practice, Episodes, Supernatural, Hung, Cougar Town, The Good Wife, Fringe, The Walking Dead, QAF
Ja przez wakacje mam zamiar obejrzec QAF do końca (dwa sezony), Mad Men (jeszcze 2 sezony), Breaking Bad (jeden sezon), Dextera (4 sezony), Big Love (całośc), Justified (pare odcinków), Boardwalk Empire (sezon), In Treatment (2 sezony), The Walking Dead (całośc). Poza tym pod koniec sierpnia chce zacząc Fringe i Southland. Mam nadzieje, że się wyrobie.
Ja mam bardziej skromne. Chcę się po prostu wyrobić z produkcjami, które są emitowane na bieżąco (True Blood, Leverage, The Big C, White Collar, Burn Notice, Wilfred, Treme). A poza tym może obejrzę Battlestar Galactica do końca (jestem aktualnie na dwóch ostatnich odcinkach 1 sezonu), kusi mnie też rozpoczęcie brytyjskiego Luthera oraz dokończenie Flashpointa 3 sezonu.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Ja w tym roku nie robiłem planów bo zazwyczaj one nie wychodzą Teraz oglądam tylko kilka seriali + daje szansę dawno porzuconym i kończę chociaż pierwszy sezon (m.in. Sanctuary, Burn Notice, Legend of Seeker), a nuż coś mi się spodoba Z nowych produkcji (dla mnie ) to jadę dalej Breaking Bad. A potem The Sopranos i jak się uda Deadwood. Czas się wziąć za klasykę od HBO.
Czesiek_PL napisał(a): A potem The Sopranos i jak się uda Deadwood. Czas się wziąć za klasykę od HBO.
The Wire, Czesiek, The Wire!!!
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Zamierzam obejrzeć True Blood, ponoć wstyd nie znać, a ja nie mam pojęcia. Zatrzymałam sie na Dexterze i Fringe, przy czym ten ostatni chyba na złośc robi teraz przerwę....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p