pobierz plik w całości
Z premier obejrzałem Nurse Jackie, Royal Pains i Hung - kolejno: najlepszy:bardzo dobry:może być.
Zacząłem również Mad Men'a. Myślałem, że ten serial będzie strasznie sztywny i pozytywnie się zaskoczyłem, bo jest tam całkiem dobrego humoru.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Oglądam/oglądałem: The O.C., Lost, Heroes, Jericho, Traveler, Hidden Palms, Kyle XY, Hotel Babylon, Dexter, Chuck, Californicaiton, Weeds, Band of Brothers, Gossip Girl, Skins, True Blood, Sons of Anarchy, Samurai Girl, Merlin, Fringe, The Mentalist, Crash, How I Met Your Mother, Leverage, Trust Me, Southland, Burn Notice, Reaper, The Big Bang Theory, Nurse Jackie, Royal Pains, Hung
Oglądam/oglądałem: South Park, Smallville, How I Met Your Mother, Southland, Hung, Weeds, Sons of Anarchy, House, Grey's Anatomy, Californication, Desperate Housewives, Dexter, Family Guy, 24, Lost, Chuck, The Sopranos, My Name Is Earl, Prison Break, Reaper, Harper's Island, Day Break Przestałem oglądać: Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Gary Unmarried
Zbliża się koniec wakacji więc czas na podsumowanie co chciałem nadrobić, co mi się nie udało a co oglądnąłem nadprogramowo Chciałem: Six Feet Under - 5 sezonów, 3 zaliczone przeze mnie. Twin Peaks - oglądnąłem tylko 1 sezon. Niestety nie udało mi się nadrobić Bones, One Tree Hill, Supernatural i Private Practice, A nadrpogramowo oglądnąłem: Better Off Ted oraz w trakcie How I Met Your Mother, The Big Bang Theory
Ja ograniczam się do oglądania na bieżąco: Dexter, Brothers & Sisters, Californication i FlashForward. Coś się dobierze, jak się pokończą. Pewnie w międzyczasie dojdzie jeszcze V. Oprócz tego kończę trzeci sezon Miami Ink.
Ja mam zamiar nadrobic 2 sezon Tru Blood, a jesli jestesmy juz przy wampirac to prawdopodobnie zaczne ogladac The Vampire Daries. A oprocz tego mam ochote obejrzec Sons of Anarchy ale to na samym koncu
Od niedzielii jestem chory i zacząłem Angela, którego miałem na płytach, bo na kompie mi sie nie chicało oglądać... I takim sposobem jestem dziś na 2x06. Świetny serial, polecam.
A z bieżącymi serialami jestem straaaaasznie do tyłu...
Trailer mnie wciąga Mam nadzieję, że tym razem się nie rozczaruję.
Co do zasady film, na który się napalam wcześniej niestety sprawia mi zawód. Co do zasady. Mam nadzieję, że teraz to się zmieni //tlen.exe: Też na to czekam.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Dextera zaczęłam oglądać w wakacje i obejrzałam wszystkie 3 serie. Teraz jestem trochę do tyłu z czwartym sezonem, ale niestety studia i praca...
heh no z rok nie oglądałam żadnych seriali a tym samym nie odwiedzałam for teraz troszkę oglądam to i trochę czytam a czasem nawet coś napiszę Dextera widziałam 2 sezony, ale jest po 12 odc na serię więc powinnam jakoś nadrobić Pobierz plik w całości
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p