pobierz plik w całości
Pytanie jak wyżej Może ja zacznę. Kiedyś w TV oglądnąłem pierwsze odcinki Desperate Housewives. Serial wtedy tak mi się spodobał, że postanowiłem przewertować internet poszukując info na temat tego serialu. I tak trafiłem na jakieś fora gdzie można było ściągnąć odcinki z wyprzedzeniem czyli z emisją w Stanach Zjednoczonych. Później tak samo było z Grey's Anatomy i tak do dzisiaj dalej jestem serialomaniakiem Nawet chyba ta choroba mi się coraz bardziej pogłębia Zapraszam do dyskusji
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ja zaczynałem od roswell i buffy. Oglądałem zawsze po szkole. Zaciekawiła mnie wtedy tematyka fantasy/sci-f. Potem było już tylko theoc i powstało theocforum jak i dzisiejsze forumtv.
U mnie zaczęło się od pierwszego sezonu "Lost", którego emitowała wtedy TVP1 w czwartki po dwa odcinki. Pamiętam, że po obejrzanym odcinku w piątek zawsze była dyskusja w szkole na jego temat. A później doszły następne seriale emitowane w telewizji polskiej (4400, Heroes w TVP1, House w TVP2, Prison Break w Polsacie oraz The O.C. w TVN i TVN7) i szukanie w necie innych (Supernatural, Dexter, Jericho). No i teraz seriale na dobre zagościły w moim harmonogramie zajęć codziennych, a lista seriali, które oglądam/oglądałem/zamierzam oglądać zwiększa się o kolejne produkcje.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Tak ja kw przypadku eLMaQ - pierwszy był Lost na TVP. 2 sezony obejrzałem w telewizji, trzeci i resztę już z internetu. Przez pewien czas oglądałem tylko to, potem ktoś w szkolę powiedział o Prison Break i się wkręciłem. Następnie zacząłem oglądać Jericho, Heroes i Supernatural, a potem to już poszło
Z tego co pamiętam, to ja również zaczynałem od Losta na TVP. Potem Heroes i The OC no i cała reszta
Oglądam/oglądałem: The O.C., Lost, Heroes, Jericho, Traveler, Hidden Palms, Kyle XY, Hotel Babylon, Dexter, Chuck, Californicaiton, Weeds, Band of Brothers, Gossip Girl, Skins, True Blood, Sons of Anarchy, Samurai Girl, Merlin, Fringe, The Mentalist, Crash, How I Met Your Mother, Leverage, Trust Me, Southland, Burn Notice, Reaper, The Big Bang Theory, Nurse Jackie, Royal Pains, Hung
Czesiek_PL napisał(a):Tak ja kw przypadku eLMaQ - pierwszy był Lost na TVP. 2 sezony obejrzałem w telewizji, trzeci i resztę już z internetu. Przez pewien czas oglądałem tylko to, potem ktoś w szkolę powiedział o Prison Break i się wkręciłem. Następnie zacząłem oglądać Jericho, Heroes i Supernatural, a potem to już poszło
Nie pamiętam już dokładnie. Kiedyś tam oglądałam w tv Simpsonów, Family Guy, Przyjaciół, What I Like About You itp., ale tak bardziej "na poważnie" zaczęło się albo od Lost, albo od The O.C. Nie pamiętam już co oglądałam pierwsze
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Czy nikt nie oglądał takich seriali jak Twin Peaks, The X-Files, Melrose Place, Beverly Hills 90210, MacGyver, The A-Team, Married with Children, Xena...
Akurat MacGyvera, The A-Team, Married with Children, Xene, czy tam nawet Herkulesa oglądałam jako dziecko, ale to był zwykły zapychacz czasu i nawet nie miałam pojęcia że istnieje coś takiego jak podział na sezony. Chodziło mi raczej o takie bardziej świadome oglądanie, większe zainteresowanie tematem i zaangażowanie . Teraz jak coś oglądam to koniecznie po kolei od pierwszego odcinka, a kiedyś jak oglądałam to było mi obojętne czy to 1 czy 101 odcinek. Po prostu oglądało się jedząc śniadanie, czy obiad
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p