[ Dodano: 2007-03-19, 08:25 ] jakby ktoś miał jakieś wątpliwości to przez 2 lata byłem na wymianie w USA i po prostu tam mieszka większość moich znajomych i dlatego miałem w USA
moja 18-stka byla 2,5 tygodnia temu na sali w ziemiecicach (wiocha niedaleko mojego miasta) ale bylo super.. polowy nie pamietam bo przed impreza musialam niestety wziasc tabletki przeciwbolowe i z wodka one nie bardzo chcialy wspolgrac ale wsyztskim sie podobalo mi tez.. i moze lepiej ze czesci nie pamietam ;P
Ja w przyszłym roku mam 18,wiem,że chcą ja zrobić,tylko chciałabym aby było to niezapomniane przeżycie i chciałabym zrobić ją w jakiś ciekawy sposob... Myślałam,aby zrobić ją w jakimś temacie z przebraniami,ale to może nie pasować niektórym gościom,albo w sumie już popularne zrobienie imprezy na styl starych lat np: 70. Urodziny mam w maju,więc można by ewętualnie zrobić ją na świeżym powietrzu,ale pogoda jest nieprzewidywalna...
Może macie jakieś pomysły,albo byliście na jakiś ciekawych imprezach?
LOGAN: I'll do that. It'll be faster, I type ninety words a minute. RORY: You do? LOGAN: You really did only like me for my looks, huh? B/C ♥
Moja osiemnastka też była w tym roku... było zajebiaszczo !! Wszystko odgrywało się u mnie na dworze, frekwencja była taka sobie, ale najważniejsi przyjechali Wiecie kolacja i te sprawy, zaczęliśmy sobie piwkiem i jak nagle zaczęło lać !! Dobrze, że mam taras z daszkiem, pfff ale co tam... nawet to nic nie dało!! Deszcz zasiekał, grzmoty waliły, my wszyscy pod ścianą (tam najmniej padało ), ale ubaw mieliśmy przedni. Hehe takich urodzin to się nie zapomina
Na bieżąco: Chuck,Supernatural,Dexter,Fringe, House MD, Personal Unknows W trakcie doganiania: How I Meet Your Mother
oo, to już mój temat DDDD :>>>> ale... ja się w ogóle na moje 18 urodziny nie bawiłam żadnej imprezy w klubie nie robiłam bo doszłam do wniosku, że wole pieniądze na koncerty wydać a tak to... ni to ich nie opiłam ni nic w każdym razie nic straconego
Ty starucho ja jeszcze mam pół roku słodkiego dzieciństwa ciesz się, że nie dostałaś takich fajnych prezentów jak Warzywko na 18 ode mnie i od Anki dostała lalkę Barbie i cały zestaw mebli do niej całe szczęście że właśnie została matką chrzestną to ma komu wcisnąć A wszystko było takie mega różowe oby mi się nie chciała odwdzięczyć
Moja 18stka? Nie organizowałam niczego specjalnego. Postanowiłam nadrobić to w późniejszych latach i od tamtej pory co roku staram się imprezować
"Ludzie mają blizny w różnych dziwnych miejscach. To jak mapa ich przeszłości, ślady starych ran. Niektóre goją się i zostają po nich tylko blizny inne. Niektóre rany zostają na zawsze i chodź skaleczenie zabliźnia się ból pozostaje".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p