Ogłoszenia
Najlepszy serial wszech czasów - rankingi i głosowanie -
głosuj
Pobieraj seriale z sieci -
download
Jaki serial polecasz? -
napisz
Najlepsze seriale Wg filmweb.pl -
zobacz
Zobacz kto zdobył
Złote Globy 2009
Wasza 18-ka • peb, rapidshare
Tematy jakie nie pasują do pozostałych działów
dodano 16 mar 2007, o 11:34
dodano 3 gru 2007, o 19:51
moja 18-stka byla 2,5 tygodnia temu na sali w ziemiecicach (wiocha niedaleko mojego miasta) ale bylo super.. polowy nie pamietam bo przed impreza musialam niestety wziasc tabletki przeciwbolowe i z wodka one nie bardzo chcialy wspolgrac ale wsyztskim sie podobalo

mi tez.. i moze lepiej ze czesci nie pamietam ;P
Jesteś uploaderem?
Dlaczego hostujesz pliki na rapidshare skoro hotfile oferuje wysokie stawki za pobieranie twoich plików!
Obecnie wszyscy przechodzą na hotfile z prostej przyczyny. Zamiast punktów możesz zbierać prawdziwe pieniądze. Ponad 10$ za 1000 pobrań. Mało? Przekonaj się sam i dorabiaj jako uploader serwisu hotfile.com - więcej informacji
precyl • darkwarez • download • peb.pl • rapidshare
dodano 4 gru 2007, o 13:03
Ja w przyszłym roku mam 18,wiem,że chcą ja zrobić,tylko chciałabym aby było to niezapomniane przeżycie i chciałabym zrobić ją w jakiś ciekawy sposob...
Myślałam,aby zrobić ją w jakimś temacie z przebraniami,ale to może nie pasować niektórym gościom,albo w sumie już popularne zrobienie imprezy na styl starych lat np: 70. Urodziny mam w maju,więc można by ewętualnie zrobić ją na świeżym powietrzu,ale pogoda jest nieprzewidywalna...
Może macie jakieś pomysły,albo byliście na jakiś ciekawych imprezach?
LOGAN: I'll do that. It'll be faster, I type ninety words a minute.
RORY: You do?
LOGAN: You really did only like me for my looks, huh?
B/C ♥
Ulubiony serial: Battlestar Galactica
dodano 8 sty 2008, o 18:20
Hmmm odbyła sie w Londynie ^^
pewnie w
dzielnicy Soho 
Urodziny mam w maju,więc można by ewętualnie zrobić ją na świeżym powietrzu,ale pogoda jest nieprzewidywalna...
najlepsze imprezy są na polu (dworze)
Polecam: True Blood, Sons of anarchy, How i meet you mother, The Big Bang Theory

dodano 12 sie 2008, o 21:43
Moja osiemnastka też była w tym roku... było zajebiaszczo !! Wszystko odgrywało się u mnie na dworze, frekwencja była taka sobie, ale najważniejsi przyjechali

Wiecie kolacja i te sprawy, zaczęliśmy sobie piwkiem i jak nagle zaczęło lać !!

Dobrze, że mam taras z daszkiem, pfff ale co tam... nawet to nic nie dało!! Deszcz zasiekał, grzmoty waliły, my wszyscy pod ścianą (tam najmniej padało

), ale ubaw mieliśmy przedni. Hehe takich urodzin to się nie zapomina
Na bieżąco:
Prison Break, LOST, Heroes, Jericho,Chuck,Supernatural,Włatcy Móch,24,Dexter,Fringe
W trakcie doganiania:
House MD
dodano 22 kwi 2009, o 17:39
oo, to już mój temat

DDDD :>>>>
ale...
ja się w ogóle na moje 18 urodziny nie bawiłam

żadnej imprezy w klubie nie robiłam bo doszłam do wniosku, że wole pieniądze na koncerty wydać

a tak to...
ni to ich nie opiłam ni nic

w każdym razie nic straconego
lee min ho by midnitexsonata
Ulubiony serial: Battlestar Galactica
dodano 22 kwi 2009, o 21:02
justin masz 18 lat?? wow ale ten czas leci.
Polecam: True Blood, Sons of anarchy, How i meet you mother, The Big Bang Theory

dodano 24 kwi 2009, o 15:30
no popatrz Tai, nie tylko Ty się tutaj starzejesz

ale, masz rację, szybko ten czas leci, niedawno miałam 16, co ?
lee min ho by midnitexsonata
dodano 26 kwi 2009, o 19:28
Ty starucho

ja jeszcze mam pół roku słodkiego dzieciństwa

ciesz się, że nie dostałaś takich fajnych prezentów jak Warzywko na 18

ode mnie i od Anki dostała lalkę Barbie i cały zestaw mebli do niej

całe szczęście że właśnie została matką chrzestną to ma komu wcisnąć

A wszystko było takie mega różowe

oby mi się nie chciała odwdzięczyć
♥ MCR

Powrót do O nas, inne & off-topic
Sprawdź Wasza 18-ka w internecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download: rapidshare, napisy, megaupload, peb.pl, chomikuj, filmweb, torrent
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, fileupload, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, odsiebie.com, megashares, peb.pl, filefactory, hotfile
znajdziesz tutaj napisy, odcinki seriali, soundtrack
formaty: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
oraz takie seriale jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com,ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p