Oficjalną 18-stkę miałam z całą rodzinką w domu, nieoficjalną i trochę po urodzinach - na ogródku u znajomej, impreza łączna z kilkoma innymi 18-stkami Ognisko, muzyka, miłe towarzystwo, całkiem sympatycznie było, nie licząc tych co przesadzili z piciem:))
a ja 18 zrobiłem tylko dla rodzinki i to tydzień po tym jak normalnie wypadała, a kumpli zabrałem do klubu i ja płaciłem za alkohol [a właściwie to rodzice] i tyle
P.S.
I tak najlepiej bawiłem się tylko w towarzystwie dziewczyny [obecnie już byłej dziewczyny ]
Moja 18-stka była dość nudna ale jedynie co mi sie podobało , to pieniądze , które dostawałem od gości . Uzbierałem aż 1600 zł. Teraz czekam na 20-stke .
Ja mialam w tym roku, a ze no coz moje urodziny wypadaja w wakacje i wiekoszosc moich przyjaciol byla poza miastem spedzialm urodzny sama, pakujac walizki bo 2 dni pozniej wyjezdzalam.
Moja osiemnastka wyglądała dziwnie bo była w trzech odsłonach: dla rodziny, dla przyjaciół z klasy, dla starych przyjaciół "z piaskownicy". Z rodziną bawiłam się w domu, z kolegami z klasy w pubie a dla starych przyjaciół była w hmm nie wiem jak to zakwalifikować ale można to nazwać chyba kawiarnią.
Wrażenia niezapomniane.
Moja 18 byla w lipcu jestem wakacyjnym dzieckiem i odbyla sie na tak zwanych walizkach bo dzien pozniej mialam wyjazd do wloch, nie robilam jakiegos wielkiego halo o wiekszosc moich przyjaciol jest wtedy na wakacjach wiec dla mnie to normalne ze moje urodziny sa jak kazdy inny wakacyjny dzien.
20.03. zapraszam wiem wiem....nie dość, że post to jeszcze wtorek , ale innego terminu nie było [ cały kwiecien zajęty a w maju nie chce ] a akurat dzien po mojej 18stce bedzie DZIEN WAGAROWICZA więc liczę na to, że goście nie pójdą do szkoły boje sie wszystkiego XD że nie starczy jedzenia/alkoholu, że się goście będą źle bawili...
ehhh, bycie organizatorem jest złe XD
Ostatnio edytowano 9 mar 2007, o 17:11 przez bluevein, łącznie edytowano 1 raz
Moje urodziny zawsze wypadają w wakacje więc na 18 byłam na Sycylii - na początku akurat były zawody na mistera z tego ośrodka więc potem razem z moją koleżanką wszyscy poszliśmy bawić się na plażę...
Zawsze jak zobaczę bacardi czy usłyszę naszą piosenkę przypomina mi się moja osiemnastaka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p