pobierz plik w całości
Przyjaciele oczywiście i wiele z seriali wymienionych przez Deana ale również okazjonalnie.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Gwiezdne Wrota. Zapragnąłem oglądnąć wszystkie dziesięć sezonów po którejś już emisji filmu kinowego w TVP. Oglądałem serial w TVN jak jeszcze leciał. Potem zaczęły się Losty i Herosi, które oglądałem w Telewizji podobnie PB czy DH nie myślałem, by je ściągać dalej, ale jak już skończyłem oglądać Gwiezdne Wrota i Gwiezdne Wrota Atlantydę (dotarłem do bieżących w tym czasie odcinków) zapragnąłem więcej. I zaczęło się jeden serial za drugim. Stare seriale, które już się już skończyły, aktualnie, które leciały i nowości, które w stanach dopiero wychodziły. Główny nacisk kładłem na seriale sci-fi i obejrzałem wszystkie dobre z tego gatunku, sporo dramatów, sensacji i mniej komedii (nie przepadam za komediami). Oczywiście ciężko znaleźć czas na to wszystko, bo obecnie (tej jesieni) w mojej prywatnej ramówce jest 26 pozycji a do tego anime które oglądam (a tego jest mnóstwo) i sam nie wiem, kiedy znajduję na to czas.
U mnie zaczęło się od sobotnich poranków ze Stargate na tvnie. Niestety tvn nie puszczał kolejnych sezonów i tak byłem zmuszony oglądać nagrywane przez mojego brata odcinki z HBO. Chwała za erę odtwarzacza wideo, bo o necie to wtedy mogłem tylko pomarzyć. Ostatnie 3 sezony to już na szczęście oglądałem na komputerku. Potem pojawili się Lost w tvp i jakimś cudem na moim biurku pojawiła się płyta z Battlestarem od brata . No i dalej to już szybko poszło... :-)
1. BSG, Dexter, The Shield 2. 24, Skins, 3. Supernatural, The Black Donnellys, Rescue Me, Veronica Mars, True Blood 4. Californication, Entourage, Chuck, House M.D., Sons of Anarchy, HIMYM, Lost, Moonlight 5. Rome, Weeds, The Tudors, Hung, Castle, Breaking Bad, 6. Grey's Anatomy, Desperate Housewives, Damages, 7. Stargate SG-1, Atlantis, The 4400, Private Practice
Nowe, które oglądam: Stargate: Universe, Flash Forward
Azazel napisał(a):Obecnie mam 92 seriale na dyskach a zaczelo sie od PB i Lost.
Zastanawiałem się czy przebiję, więc policzyłem. Już myślałem, że mam mniej bo 82, ale przypomniałem sobie o azjatyckich serialach i mam łącznie 103 na płytkach
jeejku, stosuj przecinki, bo musiałam przeczytać dwa razy twoją wypowiedź zanim ją zrozumiałam w ogóle
ja dobrze nie pamiętam ale chyba tak poważnie u mnie z serialami to zaczęło się od ugly betty, supernatural. pamietam ze jeszcze takie coś jak"Inwazja" oglądałam a potem coraz więcej tego i coraz więcej i masz ci, stało się
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
najpierw było One Tree Hill na tvn7 Potem The OC najpierw w tvn, potem na kompie. Później Supernatural, Veronica Mars, Prison Break, Lost i tak poleciało duuużo dalej Teraz to juz tylko Desperate Housewives i z senstymentu OTH no i South Park, ale to już poza ligą
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Witam U mnie zaczęło się od Supernatural. Mój brat oglądał w tv 2 sezon mówił, że fajne obejrzałem kilka odcinków tak bardzo mi się spodobało, że ściągnąłem 1 sezon potem 2 a teraz jestem na bieżąco. A co do reszty to już tylko kwestia czasu jak zacząłem ściągać.
U mnie zaczęło się od LOST,w TV w 2005r,póznije przyszła pora na Prison Break,obijałem się po forach o serialach,poznawałem inne i tak to właśnie było.
Zaczęło się od Veroniki Mars. Zakochałam się w tym serialu, tak trafiłam na forum o VM, a później zaczęłam oglądac OTH i jakoś wszystko poszło. Przed VM oglądałam na tvnie i nie tylko wiele emitowanych znanych seriali, oglądałam sporo Smallville, The O.C, Desperate Housewives, Lostów i tym podobnych, więc do fanów serialowych wstąpiłam z jaką-taką orientacją .
U mnie zaczęło się od GIlmore Girls jakoś od początku 4 sezonu, poszukałem poprzednie i potem oglądałem na bierząco, wcześniej też oglądałem parę seriali ale żadnego od początku do końca nie widziałem, potem wciągnęło mnie w inne seriale
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p