pobierz plik w całości
Johnny Miller był szczęśliwym, bezproblemowym 15-latkiem, z dobrymi stopniami w szkole i pokojem wypełnionym sportowymi pucharami. Wszystko zmieniło się pewnego wieczoru, kiedy jego ojciec popełnił samobójstwo na jego oczach.
Teraz, rok po tym wydarzeniu, Johnny wraz z matką i jej nowym mężem, przeprowadził się do słonecznego Palm Springs.
Patrząc z boku, miasto to wygląda jak raj na ziemi; baseny, pola golfowe i kluby. Ale kiedy Johny poznaje sekrety i kłamstwa swoich sąsiadów, które zaczynają wychodzić na wierzch, wtedy on i jego rodzina zaczynają sobie zadawać pytanie: jak dobrze znasz ludzi, w których sąsiedztwie mieszkasz?
Johnny poznaje Cliffa, który wprowadza go w życie w Palm Springs - miejscu, które zamieszkują sami emeryci z siwymi włosami i geje, a ulice nazywane są imionami zmarłych ludzi. Cliff opowiada mu o Eddie'm - chłopaku, który mieszkał tu przed wprowadzeniem się Johnny'ego i który zginął, jak twierdzi Cliff, w wypadku. Johnny poznaje także piękną i tajemniczą Gretę, córkę burmistrza - Michelle i kujonkę - Lizę. Szybko jednak okazuje się, że Cliff i Greta nie są sobie tak obcy, jakby wskazywały na to pozory i wiedzą coś więcej o śmierci Eddie'go.
Co wyniknie z tych znajomości? Czy historia o Eddie'm jest prawdziwa?
Na razie nie skreślam tego serialu, ale to takie oczywiste połączenie The O.C. i DH Mogliby coś nowego wymyślić... Nawet piosenki - połowa to te, które były w OC, jedna z Garden State a jedna z Closer; już nawet piosenek innych nie mogli wybrać?
A tak poza tym, to polubiłam Cliffa, mimo, ze pewnie będzie z niego raczej czarny charakter Tak w ogóle, to ten odcinek wydał mi się takim... hmm... spin-offem od OC. Nawet aktorów wzięli tych samych: Michael Cassidy, Taylor Handley i Amber Heard (grała jakąs sprzedawczynie, nie wiem w którym odcinku )
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 11 razy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Też wydawało mi sie na początku zbyt O.Cowate ale oglądając pilota po raz trzeci stwierdzam, że jest w tym serialu potenciał i chciałabym żeby klimat pilota utrzymał się do końca Co mi sie szczególnie podobało? oczywiście końcówka jak Greta [ale imie to mi sie nie podoba] przychodzi o Cliffa i mówi 'I hate you' a on na to 'I know' i ot tak dziewczyna sie do niego przytula ciekawe
Przed kolejnymi odcinkami ten będę musiała sobie odświeżyć Dawno już to oglądałam i szczegóły mi uleciały, ale pamiętam, że pilot wywarł na mnie pozytywne wrażenie mimo klimatu podobnego do OC
No więc sobie dziś obejrzałam pilota i cóż mogę powiedzieć - bardzo Summerlandowe, główny bohater prawie identyczny charakterem i wyglądem do tamtego, no i trochę OCowate i jeszcze coś mi przypomina, ale w tym momencie nie pamiętam co, oprócz tego sporo tandety. Kilka razy mnie zaskoczyli, co jak sądzę zaniknie w dalszych odcinkach na miejsce normalnego ciągu akcji. Na razie serialu nie skreślam, może się ciekawie rozwinąć, wszystko zależy od twórców.
Potwierdzono datę emisji Hidden Palms, serial będzie emitowany od środy 30 maja a odcinek finałowy pierwszego sezony będzie wyemitowany 18 lipca.
Jest już dostępna oficjalna strona serialu http://www.cwtv.com/shows/hidden-palms
Odcinki i data emisji:
Ep1 - Pilot - May 30
Ep2 - Dangerous Liaisons - June 6
Ep3 - Ghosts - June 13
Ep4 - Mulligan - June 20
Ep5 - What Liza Beneath - June 27
Ep6 - Party Hardy - July 4
Ep7 - Blood and Water - July 11
Ep8 - Second Chances - July 18
Bardzo ciekawie się zapowiada. Oczywiście trzeba poczekać na dalsze odcinki bo po Pilocie nie można za wiele powiedzieć, ale zapowiada się fajny serial Greta
Po kolejnym obejrzeniu sobie tego odcinka w ramach przypomnienia jak bede oglądac drugi odcinek, stwierdzam, że serial podoba mi sie bardziej niż za pierwszym razem Uwielbiam Cliffa i jego matkę po operacji plastycznej. I spór o przesuniecia basenu (Damn it, Helen! I'm not moving my pool! ).
bluevein napisał(a):oczywiście końcówka jak Greta [ale imie to mi sie nie podoba] przychodzi o Cliffa i mówi 'I hate you' a on na to 'I know' i ot tak dziewczyna sie do niego przytula
Tez mi sie to podobało. Takie kochane
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Mi jakoś nie przypomina O.C. no może klimat podobny A najbardziej zaciekawiła mnie postać Grety. Ciekawie jak będzie dalej. Z niecierpliwością czekam na następny odcinek.
aja napisał(a):Tak w ogóle, to ten odcinek wydał mi się takim... hmm... spin-offem od OC.
też mam takie wrażenie
bluevein napisał(a):Co mi sie szczególnie podobało? oczywiście końcówka jak Greta [ale imie to mi sie nie podoba] przychodzi o Cliffa i mówi 'I hate you' a on na to 'I know' i ot tak dziewczyna sie do niego przytula
i chyba dlatego obejrzę następny odcinek, chcę wiedzieć jak się to rozkręci
Nawet mi się spodobał Pilot tego serialu, wiadomo to dopiero pierwszy odcinek więc nie oczekwałam od niego za wiele
bluevein napisał(a):o mi sie szczególnie podobało? oczywiście końcówka jak Greta [ale imie to mi sie nie podoba] przychodzi o Cliffa i mówi 'I hate you' a on na to 'I know' i ot tak dziewczyna sie do niego przytula ciekawe
Mi też najbardziej podobało się w tym odcinku
Tristan napisał(a):A najbardziej zaciekawiła mnie postać Grety. Ciekawie jak będzie dalej
A mi postać tej chemiczki.
Ostatnio edytowano 4 cze 2007, o 15:24 przez justin, łącznie edytowano 1 raz
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
No więc w końcu obejrzałem, nareszcie, nie podobało mi się takie jakieś zakręcone, Greta, wydaj się być bardzo przebojową "dziewczyną do towarzystwa" wnioskuje to po tym jak się zachowuje, raz jest miła dla Johnny'ego, Cliffa niby nie lubi a to jednak do niego przychodzi z płaczem, no i co najgorsze oraz oczywiste, serial nie daleko pada od The O.C. są do siebie bardzo podobne i tak jak zauważyła aja, nawet muzyki nie umieli zmienić... Zobaczymy co będzie dalej, jeśli się to nie zmieni, to chyba spasuje..
mi się nawet spodobał ten odcinek...jest taki dość dziwny,ale ma coś w sobie, coś co mnie zachęca do obejrzenia kolejnych odcinków... zobaczymy czy się rozkręci...=]
Tristan napisał(a):
justin napisał(a):A mi postać tej chemiczki
Ano też! Tajemnicza postać. Taka cicha myszka, może później pokaże pazurki
ja sądzę że ona wie coś więcej na temat śmierci Ediego...=] tak cicha podglądaczka...=]=P
=BoBeK= napisał(a):ja sądzę że ona wie coś więcej na temat śmierci Ediego...=] tak cicha podglądaczka...=]=P
Właśnie ciekawy wątek się pewnie rozwinie ze śmiercią Ediego. Dlatego tez będe oglądał dalej
Ten watek mnie zdecydowanie najbardziej zainteresowal i jestem bardzo ciekawa co tak naprawde sie stalo tej nocy. A reszta watkow mam nadzieje, ze sie rozwinie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p