Już od początku serial mi podpasował ze wzglądu na Killers'ów w tle
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Khabar napisał(a):Na Pilocie i 2 odc. moja przygoda z Jericho sie skonczyla i jakos nie zaluje bo strasznie nudny serial ow jest wedlug mnie
No coz, kazdy ma wlasny gust Ja na przyklad juz od 4 odcinkow nie ogladam Losta, bo tez mnie powoli zaczal nudzic. Zapewne niedlugo nadrobie straty, ale juz mnie tak nie ciagnie jak wczesniej...
Pilot niezły... Chociaż Jake jak na mój gust taki za bardzo robiony bohater z tym autobusem. Sam ranny, noga rozwalona i jest w stanie iść i prowadzić autobus...
Te ptaki na końcu okropne. ^^
No cóż, zobaczymy co będzie dalej.
no właśnie mi się też wydawało jak obejrzałam pilota, że w sumie nic ciekawego,
aktorzy jacyś "dziwni" zwłaszcza główny bohater, ale teraz po obejrzeniu kilku następnych już się przyzwyczaiłam. Tylko jakoś mi koleś co grał Tricstera w Supernatural tam nie pasuje
Nikola napisał(a):Nieźle się zaczęło, po pierwszym odcinku już mi się podoba I te martwe ptaki na koniec :0
Zgadzam się. Odcinek bardzo dobry. Zapowiada się na ciekawy serial. Ale tych martwych ptaków to nie zauważyłam, było to zbyt ciemno pokazane. Dobrze, że w 2 odcinku powiedzieli co zobaczyła, bo w życiu bym się nie domyśliła, że to martwe ptaki były.
Myślę, że nie powinniśmy narzekać na przeznaczenie. Nie jest niesprawiedliwe.Nie jest nieoczekiwane. Ono tylko... wyrównuje rachunki.
Zacząłem. Odcinek mi się podobał. Ogólnie nie wiadomo o co kaman, ale mam nadzieje, żę sie wyjaśni co to było. Bomba, jakiś wybuch czy co? Ale i Detroit i Atlanta? Ciekawe. Główny bohater taki sobie. Ogólnie to nie wiem jak można nazywać się Johnston. No więc, I'm in.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p