pobierz plik w całości
Do małego miasteczka Jericho powraca po 5-letniej nieobecności 32-letni Jake Green, syn burmistrza. Wraca po spadek, jaki przed wyjazdem obiecał mu dziadek, lecz kiedy okazuje się, że dziadek nie żyje, a ojciec Jake'a nie ma zamiaru przekazać mu spadku, aby stracić syna na kolejne lata, Jake z powrotem wyjeżdża. Kiedy jadąc samochodem, widzi na horyzoncie charakterystyczny grzyb nuklerany, a jadący z naprzeciwka samochód uderza w niego, Jake próbuje z powrotem przedostać się do miasteczka. Po drodze ratuje autobus szkolny, który rozbił się na poboczu drogi, a jego kierowca nie żyje. Poznaje wtedy Heather - nauczycielkę ze szkoły w Jericho. W końcu - Jake zostaje w Jericho, ogarniętym niemałym chaosem spowodowanym niewiedzą na temat przyczyn eksplozji nuklearnej, która - jak podejrzewają mieszkańcy - miała miejsce w Denver.
Morse code: “JERICHO PILOT” Data emisji: 20.09.2006 Ściągnij odcinek tutaj
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 2 razy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
WRESZCIE udalo mi sie obejrzec pierwszy odcinek!! Mam wszystkie na dysku, a ciagle jakos nie moglam znalezc czasu. A do tego wahalam sie tez czy zaczac od Jericho czy Heroes, bo oba mam sciagniete, hehe W koncu padlo na Jericho i here I am
Bardzo fajny pilot, duzo sie dzialo i zdecydowanie zmusza do obejrzenia nastepnego odcinka Finalowa scena byla swietna!!!
Pokusiłabym sie o stwierdzenie iz najlepsza w odcinku Człowiek aż chce obejrzec kolejny odcinek a poza tym "Run" to moja ukochana piosenka, i to też dzięki niej mi sie tak bardzo ta scena podobała
i jak na dzien dzisiejszy najbardziej interesująca postacia jest Hawkins bo nie widomo skąd, po co i kim on w ogóle jest XD
Niezły odcinek, wreszcie zabrałem sie z oglądanie tego serialu i nie żałuje Scena z ptakami niezła, ale operacja w autobusie też niezła była. I piosenka na koniec ... zaraz obejrzę drugi
Zastanawiałem sie czy nie zacząc oglądac tego serilau i szukajac o nim jakis informacji trafiłem na to forum i musze stwierdzic ze po przeczytaniu paru opisów odcinak pilotarzowego i waszych opinie chyba sie zdecyduje ;]
W tą niedziele 31 grudnia można było obejrzeć 4 odcinki Jericho na AXN.Skusiłam się i powiem szczerze że nie zawiódł mnie ten serial.Dużo wcześniej o nim czytałam i byłam bardzo ciekawa jaki jest,tym bardziej że w programie widnieje jako serial obyczajowy(gazeta TO&OWO).Jest w nim bardzo dużo zagadek i właśnie o to chodzi w takich filmach.Już czekam na kolejny odcinek .Mam pytanie czy jest więcej odcinków niż te 11 z 1 sezonu??
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
aja dzięki za informacje,myślałam że AXN wyemituje tylko pierweszy sezon.Ale jestem A jeśli można jeszcze spytać to ile sezonów Jericho się pojawiło???
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Guska napisał(a):ile sezonów Jericho się pojawiło???
No te 11 odcinków, to pierwszy sezon, tak jak dalsze, które będą emitowane od 21 lutego. Na razie nie wiadomo, czy będzie 2 sezon, ale jesli byłby to na pewno byłby o nim dział tutaj
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Moim skromnym zdaniem moje oczekiwania przerosly zawartosc pilota.Czekalem na wiecej,ale mimo wszystko nie bylo źle.Ale to moim zdaniem jeden ze słabszych odcinkow Jericho.
Obejrzalem pierwszy odcinek. Podoba mi sie pomysl. Troche kliatu brakuje choc staraja sie nadrabiac - padle kruki. Zobaczymy jak sie to rozwinie.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p