pobierz plik w całości
Świetny odcinek doskonale zapowiadającego się serialu. Klimat drugiego sezonu Prison Breka jest namacalny - cały odcinek gonią ich, łapią wypuszczają i znowu gonią, mam nadzieje że nie będzie wyglądał tak cały sezon. Nie zdziwiłbym się jak by za tym wszystkim stała jakaś organizacja rządowa. Ciekawe kim jest ten murzyn i facet, z którym gadał ojciec Tylora(czyżby Will bądź jego wspólnik?).
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Narazie 8, a potem zobaczymy. Pewnie jak będzie dobra oglądalnośc to zrobią kolejne,c zego ja osobiście nie chcę, bo wtedy zacznie się wymyślanie teorii dziwnych...
@UP
Masz rację lepie żeby zrobili one-shoota niż ciągneli serial w nieskończoność i wyciągali kasę. Jesteś pewna do 8 odcinków? Na Hataku jest miejsce na napisy do 10 BTW: Ciekawe jaką ma oglądalność.
Swietny serial i rewelacyjny pilot Nieźle sie zapowiada, zagadek jest sporo i wszystko na razie jest jedną wielką tajemnicą, ale akcja pewnie będzie się rozkręcac w tak samo dobrym tempie Obawiam się tylko tj to słusznie zauważył Czesiek_PL, że jeżeli serial będzie miał tak dobrą oglądalnośc to będą nie potrzebnie przedłużac sezony.
O, tak, pilot świetny. Nie będę się tu rozpisywać, bo wszystko zostało powiedziane. Po prostu bardzo mnie wciągnęło i tyle . Z początku nie mogłam w ogóle połapać który jest kim i myliłam Willa z Tylerem. Dopiero kiedy zaczęła się akcja, to się kapnęłam ).
EDIT:
Ja zastanawiam się czy Will rzeczywiście zginął? Jakoś nie wyglądał mi na samobójcę. I z kim rozmawiał ojciec Taylora, czyżby postanowił go wydać w zamian za jakies korzyści dla siebie?
Podejrzane jest trochę, że zginęła właściwie tylko jedna osoba. I myślę, że to nie był Will. W końcu zapowiada się jakaś duża i poważna sprawa.
A po tym, co powiedział na końcu ojciec Tylera (czy tam Taylora) nasuwa mi się, że ktoś go szantażował, żeby wydał syna.
Ostatnio edytowano 3 lip 2007, o 21:25 przez efciaq, łącznie edytowano 1 raz
Pilot bardzo mi się spodobał i zachęcił do dalszego oglądania serialu
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Według mnie PILOT bardzo udany i zapowiada dobrą akcję.
Genialna scena wybuchu w muzeum i końcówka odcinka sprawia, że chce się dalej oglądać.
Z tego co słyszałem, mimo dużej oglądalności ma być tylko 8 odcinków - może to lepiej, taki szybki serial.
Zobaczymy co będzie dalej...
...You don't have to have superpowers to be a hero...
Bardzo obiecujący pilot, ale co nie zmienia faktu że reszta może być chybiona, na przykład Pilot CSI był fatalny, a po jakimś czasie zakochałem się w serialu.
No dobra, co do tego odcinka podobała mi się gra Jaya, dba o przyjaciół. Co powiem następnie; to wszystko wydaje mi się bardzo podejrzanie ustawione, ten zamach na muzeum ustawiony był już wcześniej, przynajmniej z moich obserwacji tak wynika. To że w jednym domu znaleźli się kibice jednej drużyny to już coś znaczy. Mogło chodzić o to by Traveler szybko zaprzyjaźnił się z synem tak ważnej osoby(ojciec Tylera).
Odcinek mi się bardzo podobał. Szkoda, że serial ma tylko 8 odcinków, bo jak reszta jest tak samo dobra jak Pilot, to powinna być duża widownia. Dobra, kończe gadać, idę oglądać dalej.
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
Genialne! Tak jest, po pierwszym odcinku oceniam serial na genialny. Pomysł bardzo ciekawy, trafiony, niebanalny i fajnie zrealizowany. Już teraz żałuje, że będzie/a raczej było tylko 8 odcinków.
Postacie - najbardziej polubiłem Tyler'a, fajny jest. Jay tez niczego sobie, fajnie sie poznali. Tylko rzeczywiście dziwne, że wszyscy kibicowali temu samemu klubowi. Will musi żyć, ciekawe za co przepraszał i co zrobił...
Ojciec Tyler'a jest w coś zamieszany. Ta babka z policji będzie chyba chciała im pomóc. Ciekawe tylko kim jest ten gość, który ich uratował z wozu FBI?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p