Trinity College w fikcyjnym Bridgeforth Uniwersytet. Nowy termin oznacza nowy wlot i Po raz pierwszy drzwi Trójcy są otwarte na oścież dla studentów mniej uprzywilejowanych, w tym Charlotte Arc, której ojciec profesor zostaje znaleziony martwy na krótko przed rozpoczęciem kadencji. Charlotte i jej koledzy adaptacyjnych wkrótce odkrywają świat seksu, narkotyków i tajnych stowarzyszeń -- w tym tajemniczym Dandelion Club. Co jest ukryte wewnątrz murów Trinity?
Brytyjskie seriale mają swój klimat i są bardzo dobre, więc jeżeli ktoś jeszcze nie widział to serdecznie zapraszam!
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
no to tak, pierwsze moje wrażenie po obejrzeniu odcinka to : zajebiste! Bohaterowie są świetni. Nagi Dorian stojący w drzwiach przed Charlotte trochę mi się Szkoła Uwodzenia przypomniała w tym momencie Maddy i zabawki albo ta sukienka po prostu, genialnie!
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Uwielbiam brytyjskie seriale, lecz ta pozycja jakoś mi umknęła. Będę musiał się jej bliżej przyjże. Zdziwił mnie ten dział, bo są bardziej popularne seriale, które swojego działu jeszcze nie mają. Ale skoro powstał dział, to znaczy, że serial jest interesujący.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Noo, jestem zadowolony że skusiłem się na Trinity. Ogólnie rzecz ujmując, zajebisty. Dorian jest mocny. Ta sprawa z głupkami, oblecha, ale szeroko. Ćpuny. Charlotte to niezła cipka, na początku była grzeczniutka, ale potem w łóżku wywijała. Kuzynka Doriana, niezłe ziółko, że tak się wyrażę, już ją uwielbiam. Maddy, lol, z zabawkami mnie rozwaliła, ale jak jej się kieca podwinęła i tyłeczek był na wierzchu, mmm. Podsumowując, uwielbiam zboczone brytyjskie seriale!
tlen- nie ma za co ja w ogóle zaczęłam serial oglądać dzięki aktorowi który gra Doriana no i jestem ciekawa o co chodzi z tym ojcem Charlotte.
ja własnie wiem! boje się, że to troche zbyt mroczne się zrobi. mam nadzieje ze bedzie smiesznie tak jak w pierwszym odcinku.
już chyba bardziej byłabym za Maddy z tą śmiesznością niż za Charlotte
Oczywiście serial zajebisty, nie ma co takiego mi trzeba było Charlotte niby taka grzeczna i nie mogę jak zawsze twierdzą, że ktoś jest "Christian" to od razu wiedzą, ze wygląda jak sierota (bez makijażu w przypadku dziewczyn), mam gigantyczny krzyż na szyi i modli się 50 razy dziennie jak widać wcale nie jest aż tak bogobojna Maddy i jej zabawki, Maddy i impreza, w ogóle cała Maddy jest udana justin. mi też potej scenie z Dorianem się Szkoła Uwodzenia przypomniała Ćpuny, im chyba już nic nie zaszkodzi, pójdą zajarać i wszystko będzie w porządku Dla mnie może być mroczniej, mi to nie przeszkadza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p