pobierz plik w całości
When attorney Nick George's father dies, Nick takes over his law practice and must take care of the Darlings and their problems, including human trafficking, illegitimate children, and affairs.
Premiera: 26 września 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Mnie pilot nie zachwycił. Cały czas Nick mówi 'nigdy nigdy nie będe dla niego pracował' a później dostaje propozycje i praktycznie w ogóle się nie zastanawia tylko przyjmuje propozycje Jedynie fajny jest ksiądz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Mnie ksiądz strasznie wkurza, on musi naprawdę zazdrościć czegoś Nickowi, że tak się go czepia Mi się ogólnie odcinek bardzo podobał, świetny humor, śmieszne sprawy z Darlingami, a to, że on przyjął tą pracę je w sumie rozumiem, wbrew temu co powiedział, to jednak jest jakiś jego sposób, aby rozprawić się z przeszłością.
Najlepsze był różne dzwonki w telefonach - Brian'a najlepszy.
Patrick - no nieźle sobie przyszły senator poczyna...szkoda, że musiał go akurat Baldwin zagrać, ale jakoś przeżyje.
Nie polubiłam za bardzo księdza i Karen.
Jak dla mnie zapowiada się ciekawie - z tym wątkiem zabójstwa.
Co do Nick'a - też na początku nie odpowiadało mi to, że jednak został prawnikiem, ale już pod koniec odcinka przyjął tą ofertę już zupełnie z innych powodów.
Rzecz, która wg mnie była dziwna: nikt nie wiedział jak wygląda syn ważnego prawnika (scena z policjantem), a przede wszystkim czemu syn się musi przebijać na pogrzeb własnego ojca przez tłumy i barierki?!
Jak dla mnie najlepsza premiera tej jesieni, oby tak dalej. Modle sie by tego serialu nie skasowali....
o serialu: -wciągający -świetnie zagrany, zwłaszcza Sutherland -ciekawa intryga -świetna rodzinka -każda z postaci jest charakterystyczna i dobrze zarysowana
1. BSG, Dexter, The Shield 2. 24, Skins, 3. Supernatural, The Black Donnellys, Rescue Me, Veronica Mars, True Blood 4. Californication, Entourage, Chuck, House M.D., Sons of Anarchy, HIMYM, Lost, Moonlight 5. Rome, Weeds, The Tudors, Hung, Castle, Breaking Bad, 6. Grey's Anatomy, Desperate Housewives, Damages, 7. Stargate SG-1, Atlantis, The 4400, Private Practice
Nowe, które oglądam: Stargate: Universe, Flash Forward
Pilot niby dobry, ale jakoś nie zachęcił mnie do kontynuowania oglądania show... Może obejrzałam już za dużo seriali, ale DSM jest jak wiele innych, nie ma w nim nic oryginalnego.
Pilot nawet mi się spodobał, fajne postacie rodziny Darlingów, główna postać Nicka zagrana przez Petera Krause z Lost Room, jak na razie wszystko mi się podoba i myślę, że ten serial wyróżnia się trochę od innych. Na razie planuję dalsze oglądanie.
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
Powiem tak: pilot mógł być najbardziej rozbawiły mnie te dzwonki wszystkich. Postacie są ok, nawet ksiądz i Karen mi nie przeszkadzają. Jedyne co może mi przeszkadzać to ten cały związek Patricka z Carmelitą czy jak tam ona/on się zwie... albo po prostu będę musiała się do tego przyzwyczaić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p