pobierz plik w całości
We meet 30ish year old Hank Moody in a church asking Jesus to help him get his life back on track. He is then distracted by a hot nun, which turns out to be a dream that is representative of his lifestyle. Sex-addicted Hank sleeps with many women including a woman who is cheating on her enraged and muscular husband and a 16-year-old girl who he thinks is in college. Moody also has to interact with ex-girlfriend Karen who might still love him. With her, they share the custody of their 12-year-old daughter Becca who is wise beyond her years but is starting to have a sex life, which freaks out both of her parents.
Data premiery: 13 Sierpień 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez tlen.exe, łącznie edytowano 1 raz
spolszczenie by English Translator 3.2: Spotykamy 30ish roku stary Motek Kapryśny w kościele proszącym Jezusa pomóc jemu odzyskiwać jego życie na szlaku. On wtedy jest rozproszony przez gorącą zakonnicę, która okazuje się, by być snem, który jest reprezentatywny jego stylu życia. Płciowy uzależniony Motek śpi z wielu kobietami zawierający kobietę, która oszukuje jej rozwścieczonego i mięśniowy mąż i 16 letnia dziewczyna, którą on myśli jest w college'u. Kapryśny też musi oddziałać wzajemnie z ex dziewczyna Karen, która mogłaby nadal kochać jego. Z nią, oni podzielają się opiekę ich 12 letniej córki Becca, która jest mądra poza jej latami ale zaczyna mieć płciowe życie, które bzikuje obie z jej rodziców.
Świetny pilot, z Hanka kawał macho. Co chwila inna panna, podobał mi się sen z zakonnicą. Najlepsza była Mia, jak ją zobaczyłem w domu 'gospodarza' to się zdziwiłem, jak się dowiedziałem że jest jego córką to byłem zaskoczony, jak się dowiedziałem że ma 16 lat, to mi szczęka opadła...
KraX napisał(a):Początek to mnie po prostu rozwalił. Scena z zakonnicą grruba. Mia córką Billa, lol
To były chyba najlepsze sceny z Pilota. A w całym sezonie tego typu scen jest jeszcze wiele.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
no początek z zakonnica jest niezły:D dalej tez nienajgorzej, Duchovny jest nawet przekonywujacy w tej roli, w koncu mozna go zobaczyc w innej roli niż agenta Muldera
No, aktor jest dobrany bardzo dobrze, wydaje mi się nawet że lepiej odnajduje się w takiej roli, jak w roli poważnego agenta w mniej poważnym filmie o kosmitach.
Obejrzałem i mi się podobało. Fajnie, że własnie teraz TVN będzie emitował powtórki Californication, akurat sobie obejrze. Hank jest bardzo ciekawą postacią. Sen z zakonnicą genialny. Duchovny gra nieźle.
Fajne było to z zakonnicą i córką lesbijką. Fajnie, ze odcinki takie króciutkie.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p