pobierz plik w całości
A ja głupi szukałem osobnego działu tego świetnego serialu... Właśnie skończyłem oglądać 1 odcinek prequela "Gods of the Arena" i jestem zachwycony! Chyba jeszcze nigdy nie widziałem tylu scen wypełnionych seksem, przemocą i tryskającą krwią! Jak dobrze, że ten serial wrócił! A co do samego odcinka, to bardzo podoba mi się forma wejścia w prequel. Najpierw widzimy finał 1 sezonu, a później przez oko Batiatusa "wchodzimy" w historię początku jego ludus. Bardzo fajne przejście.
Spoiler:
Nowe postacie są znakomite, Gannikus jest genialny! Witiusz i Tuliusz także spełniają swoje role. Żona Ojnomaosa również pięknie wypadła. Do tego świetnie widzieć Ashura, Soloniusza i Ojnomaosa w innych rolach niż sezonie pierwszym. Muszę także pochwalić postać Gaji, jest cudowna! Strasznie wkurzała mnie ta aktorka jako Lila w "Dexterze" w 2 serii, ale w "Spartacusie" wypadła przepięknie! Historia prequela też ładnie nam się nakreśla. Pomimo tego, że znamy koniec opowieści zaczętej w 1 sezonie, to jestem ogromnie ciekawy, co spowodowało i w jaki sposób nasi bohaterowie znaleźli się w tych miejscach, np. co stanie się z Gannikusem, jak będzie wyglądała wędrówka na szczyt Crixusa, w jaki sposób Ashur zostanie okaleczony, jak Ojnomaos zostanie Doctore, w jaki sposób Soloniusz zostanie wrogiem Batiatusa itp.
Z ogromną niecierpliwością czekam na dalsze odcinki.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Tym razem eLMaQ był pierwszy więc ja już wiele pisać nie muszę no bo i po co się powtarzać Też się stęskniłem za tym serialem, jedyny minus to, że nie poznamy dalszej historii Spartakusa, ale co tam skoro walki dalej się świetnie ogląda i wciąż są wypełnione krwią, brutalnością, pięknym wykonaniem i tą niesamowitą kolorystyką. A to był dopiero pierwszy odcinek więc co się będzie działo w finale Crixus na razie dziwnie wygląda w długich włosach, czekam aż się zetnie I jeszcze jedno - oglądajcie ten serial w 720p - kilkukrotnie zwiększa przyjemność.
Czesiek_PL napisał(a):Też się stęskniłem za tym serialem, jedyny minus to, że nie poznamy dalszej historii Spartakusa, ale co tam skoro walki dalej się świetnie ogląda i wciąż są wypełnione krwią, brutalnością, pięknym wykonaniem i tą niesamowitą kolorystyką. I jeszcze jedno - oglądajcie ten serial w 720p - kilkukrotnie zwiększa przyjemność.
Zdecydowanie popieram! Widziałem jakiś odcinek w standardowej wersji i efekty nie robią już takiego wrażenia. Jak to nie poznamy dalszej historii Spartacusa? Przecież ma być 2 sezon, ale z innym aktorem w roli głównej.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
I właśnie prequel dobiegł końca... Wszystko ładnie się powyjaśniało, a walki nadal oglądało się z zapartym tchem. Szkoda, że już w 2 sezonie nie zobaczymy domu Batiatusa, bardzo polubiłem małżeństwo Kwintusa i Lucretti. Teraz z niecierpliwością czekam na 2 sezon i kontynuację losów Spartacusa (szkoda tylko, że w postać nie wcieli się już Andy ). Chciałbym, aby w nowym sezonie pojawił się jeszcze Gannikus, naprawdę spodobała mi się ta postać, jak i zarówno gra samego aktora.
Ja ostatnio szukając z nudów czegoś do oglądania w zastępstwo za The walking dead i ściągnąłem sobie całą pierwsza serię Spartacusa i mam zamiar sprawdzić jak się spisuje w akcji Wszędzie dobrze piszą o tym serialu więc mam wielką nadzieję, że się nie zawiodę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
Grecja Rezerwacja Online, Sprawdź Ofertę. Dziecko od 0 PLN. panstwaswiata.pl
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p