The world of gladiators comes to life as the Roman Empire's most brutal fighters clash in the ultimate arena. "Spartacus," an entirely new twist on the ancient legend, will utilize virtual environments giving it a unique graphic novel look and style, along with a fresh narrative approach.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 24 sty 2011, o 21:56 przez Czesiek_PL, łącznie edytowano 1 raz
"This! Is! Starz!!!" - na pewno obejrzę, mimo opinii, że jest to kopia "300". Produkcja wygląda znakomicie.
Oglądam/oglądałem: The O.C., Lost, Heroes, Jericho, Traveler, Hidden Palms, Kyle XY, Hotel Babylon, Dexter, Chuck, Californicaiton, Weeds, Band of Brothers, Gossip Girl, Skins, True Blood, Sons of Anarchy, Samurai Girl, Merlin, Fringe, The Mentalist, Crash, How I Met Your Mother, Leverage, Trust Me, Southland, Burn Notice, Reaper, The Big Bang Theory, Nurse Jackie, Royal Pains, Hung
1x1 - Serial się nieźle zapowiada chociaż do Rzymu jak na razie daleko i nie powinno się tych dwóch seriali porównywać. Przynajmniej na razie. Spartacus to dla mnie takie serialowe 300 - piękne sceny walki, artyzm w każdym ujęcie, filtry graficzne i pięknie zaprezentowana krew i brutalność. Slow motion jest wszechobecne i czasem denerwuje. Seksu jest nawet więcej niż w Rzymie. Pierwszy odcinek był jak na razie wstępem gdzie poznawaliśmy głównego bohatera i to jak dostał się do niewoli. Ciekawe tylko jak będzie dalej wyglądać wątek fabularny. Wiadomo powstanie itd. ale co poza tym. Premiera mocna - odemnie 8/10.
Właśnie oglądnąłem pierwszy odcinek i jestem nieco zaskoczony. Oglądało się fajnie, zawsze lubiłem oglądać produkcje, które nawiązują do Starożytnego Rzymu. Plus oczywiście za głównego bohatera i za moją kochaną Lucy Lawless Zaskoczony byłem tym, że stacja zamówiła drugi sezon bo myślałem, że będzie to produkcja jednosezonowa ukazująca wszelkie poczynania Spartacusa. A tak to będzie nam dane poczekać do zakończenia, które wiemy jak pewnie będzie wyglądało Ciekawe co scenarzyści wymyślą podczas tych dwóch sezonów. Denerwowało mnie jedynie to jak ukazano krew... strasznie sztucznie do wyglądało. Widać w tym serialu chyba tylko aktorzy są prawdziwi Reszta to grafika komputerowa.
Obejrzałem w końcu dwa pierwsze odcinki (czekałem aż wyjdą w HD) i jestem zachwycony, choć faktycznie ta krew w niektórych momentach jest naprawdę sztucznie ukazana. Ale serial jest świetny i wciągający. Sporo znanych twarzy co cieszy. Serial ciekawie zrealizowany, jak dla mnie warto oglądać dalej, produkcja ta zdecydowanie trafia na moją listę.
Ja właśnie zamierzam sobie obejrzeć dwa pierwsze odcinki Spartacusa , ale najpierw muszę zaliczyć sesję.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Właśnie obejrzałem pierwszy odcinek i tak jak myślałem, jestem bardzo zadowolony. Było dużo świetnie zrealizowanych walk, piękne i artystyczne ujęcia, piękne kobiety. Sztuczna krew w niektórych ujęciach trochę raziła, ale nie jest ona żadnym problemem dla mnie. Główna postać podoba mi się, gra aktorska jest na dobrym poziomie. W tym tygodniu powinienem nadrobić wszystkie wyemitowane do tej pory epizody.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Świetny serial mimo wielu komputerowych wstawek, napewno nie wyszedł im widok areny z góry. Niezła fabuła i jak eLMaQ pisał niezłe walki, oczywiście oglądam 720p, wygląda naprawdę super.
Jestem po trzech odcinkach i dzisiaj się biorę za następny. Pilo mnie nie wkręcił(chociaż dobrze się oglądało), ale teraz jest lepiej. Jak Azazel piszę - w 720p serial wygląda pięknie, obejrzę to co mam na kompie i resztę już tylko w HD. Komputerowe wstawki(chodzi o efekt krwi) są miłe dla oka, w pierwszym odcinku było ich na prawdę sporo, ale teraz jest ich kilka na epizod i tylko podkreślają najlepsze ujęcia. Jak dla mnie miodzio Mam nadzieje, że później fabułę się rozwija i jest mniej wątku Sury.
Ja też oczywiście oglądam w 720p. Końcowa walka w piątym odcinku mnie zmiażdżyła. Rewelacyjna, emocjonująca. Teraz z niecierpliwością czekam na dalszy rozwój sytuacji.
Znakomity odcinek. Batiatus przegina pałę i mam nadzieję, że skończy na widelcu Spartakusa. Śmierć Barci i Sury, naprawdę tego się nie spodziewałem. W dodatku mam wrażenie, że to Batiatus zlecił zabicie Sury, aby zatrzymać Spartakusa u siebie. Spartakus zwierzył się swojemu najlepszemu kumplowi Varro, o tym, co zamierza zrobić. Mimo, że ten odcinek był trochę smutniejszy od pozostałych, to miałem niezły ubaw z Pietrosa, gdy dowiedział się, że Barca został uwolniony, a tu taka szkoda dla niego, że jego partner nie żyję :huh:
W sumie po tym odcinku można zadać sobie 2-3 pytania.
- Ciekawe, czy Crixus dowie się o podstępach Ashura i o tym jak został potraktowany jego najlepszy kompan, Barca przez Batiatusa.
- Ciekawi mnie, czy Doctore domyślał się, co planuję Spartakus, w chwili, gdy podchodził do Batiatusa.
- No i czy Doctore, przyłączy się do ekipy Spartakusa?
No to tyle, bo GangBangu komentował nie będę
P.S Mam nadzieję, że to odpowiedni temat do dyskusji :-)
Lowrey23 napisał(a):W dodatku mam wrażenie, że to Batiatus zlecił zabicie Sury, aby zatrzymać Spartakusa u siebie.
I bardzo dobre masz wrażenie. Ten jego uśmiech jak odwrócił się do żony. A to kawał drania, a zacząłem już go lubić.
Lowrey23 napisał(a):- Ciekawe, czy Crixus dowie się o podstępach Ashura i o tym jak został potraktowany jego najlepszy kompan, Barca przez Batiatusa.
Na pewno się dowie i coś czuję, że niezły wątek się z tego wykluje. Nie sądziłem, że Barca mówi prawdę i rzeczywiście zabił tego chłopca, po tych wszystkich scenach z Pietrosem. Swoją drogą świetna była walka Barcy, szkoda, że już go nie zobaczymy na arenie.
Lowrey23 napisał(a):- Ciekawi mnie, czy Doctore domyślał się, co planuję Spartakus, w chwili, gdy podchodził do Batiatusa.
Moim zdaniem się domyślał, już szykował swój bicz, ale gdy się okazało, że ich napadnięto, to zrezygnował.
Lowrey23 napisał(a):P.S Mam nadzieję, że to odpowiedni temat do dyskusji :-)
Jak najbardziej odpowiedni, szkoda, że Spartacus nie ma własnego działu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p