Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Bardzo dobry serial kryminalny o profilerach. Najlepsze w serialu, że najważniejsze są sprawy, nad którymi pracują a nie życie bohaterów. Oczywiście dowiadujemy się czegoś o każdym z bohaterów, ale jest to bardziej jako element poboczny do sprawy.
Taak, ja jest jak najbardziej za Criminal Minds , bardzo interesujące spojrzenie na zachowanie i typ działania kryminalistów. Ustalają jaki jest ich typ osobowości, wzorzec postępowania i na podstawie najdrobniejszych elementów przedstawiają opis zbrodniarza, który pomaga go złapać. Wciągnęłam się, a to wszystko wina P.
Tak, tak, przyznaję się bez bicia, że to moja wina.
W końcu ruszyłam do przodu z oglądaniem odcinków. I jestem na 15 odcinku 3 sezonu. Chce obejrzeć wszystko do przyszłej środy, żeby oglądać finał 4 sezonu na żywo.
Paulina napisał(a):Tak, tak, przyznaję się bez bicia, że to moja wina.
Nie będę bić, wręcz przeciwnie
Paulina napisał(a):W końcu ruszyłam do przodu z oglądaniem odcinków. I jestem na 15 odcinku 3 sezonu. Chce obejrzeć wszystko do przyszłej środy, żeby oglądać finał 4 sezonu na żywo.
W końcu ja jestem w miarę na bieżąco, choć ostatnio miałam przerwę, mam nadzieję, ze dział CM zostanie utworzony, żeby zwolennicy profilowania mieli się gdzie wypowiadać
Mamy mało serialów obyczajowych, a inne działy sie roztastają. Więc postanowiłem coś zaproponować.
- nazwa: Ugly Betty/Brzydula Betty - ilość sezonów : 3, 4 we wrzesniu - gatunek: dramat, komedia - popularność: Niezła - uzasadnienie: Bardzo dobry serial - nie telenowela i nie tylko przeznaczony dla kobiet. Ta wersja bardzo odbiega od pierwowzoru. - ewentualne poparcie innych użytkowników forum: Wiem, że duuużo osób ogląda. Liczę na Was.
Poprawka : Justyna miała forum na ten temat ;p;p upadło już jakiś czas temu...znaczy się... można to forum odświeżyć, ale myśle, że wolicie tutaj dział o UB
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Popieram prośbę o dział o Ugly Betty. Ja tam jednak lubię mieć wszystko w jednym miejscu, a nie skakać po różnych forach różnych seriali
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Co myślicie o tym aby założyć dział dla OTH jednak? Może nie będzie jakiejś wielkiej fali postów, ale co tam, ja będę pisał, bo zaczynam oglądać od nowa, to mogę przy okazji pisać.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Kiedyś się wezmę na OTH, bo jeszcze nie oglądałam, więc też mogę być "za"
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
A dlaczego nie możesz pisać na forum OTH Sophii? Piszę tam, więc nie sądzę, żebym pisała i tu. Robienie działu w tym momencie jest trochę bez sensu, bo jest parę for OTH, poza tym wiele osób już dawno porzuciło ten serial, w tym ja. x
najlepiej nie pisz o oth A jak już chcesz to jedno forum jest reklamowane na głównej i jest jeszcze forum Sophi. Po drugie oth jest bez wyrazu a po x sezonach dodać taki dział to umrze śmiercią naturalną.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p