P.S. A dlaczego na forum nie ma działu poświęconego The X-Files?
Może jakiś maratonik w przyszłości?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Mam pytanko co do działów, tematów nowych tv show. Właśnie premiere miał "Human target" - serial ma już rewelacyjne noty i oceny, normalny user jak Ja może otworzyć dział z dokladnym opisem jak inne mają, chodzi mi oczywiście o dział do komentowania, do downloadu nie muszę pytać Czy i jeśli tak to, gdzie można taki utowrzyć ?
Maniac_ a czy oprócz Ciebie będzie ktoś komentował? Mi się wydaje, że to nie jest jednak dobry pomysł bo przecież FG ma już 8 sezonów (chociaż to zależy do adminów, przecież istnieje też taki dział jak Pozostałe Seriale więc w ostateczności można i tu go umieścić)
Co do Human Target to się nie wypowiem bo nie mam zamiaru oglądać.
A co do X-Files zawsze można dać do Zakończonych i chyba tam nikomu nie będzie przeszkadzał.
Nie upieram się przy tworzeniu działu FG na głównej. Ostatecznie pomysł umieszczenia tego w Pozostałych Serialach też jest rozsądny. Oddaje to pod rozwagę adminów albo pod system głosowania, jeżeli takowy zostanie zaproponowany.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
A ja postuluje o przesunięcie Mercy z nowości do Pozostałych i utworzenie nowego działu. Jak chcecie Human Target to może i to jest wybór jak będziecie oglądać
Rozumiem zakończony The Tudors, czy dobiegający końca Dollhouse. Z jakiego jednak powodu, chcesz Chris przenosić Ghost Whisperer czy Private Practice do zakończonych?
a może White Collar? Widzę, że trochę osób z forum to ogląda... ja, Kinia, Czesiek, Chris (?), Paulina i ktoś może zacznie. ja z chęcią zobaczyłabym dział dla tego serialu tutaj, warto
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p