pobierz plik w całości
Dziś ruszają zdjęcia do kolejnego serialu Telewizji Polskiej - "Hotel pod żyrafą i nosorożcem". Nowa produkcja TVP to niszowy gatunek, wyparty przez telenowele - film familijny.
Zaplanowano 13 odcinków. Jeszcze nie wiadomo, kiedy film pojawi się na antenie. Ale z pewnością będzie to jeden z nielicznych polskich seriali familijnych - pisze Dziennik.
Tytułowy "Hotel pod żyrafą i nosorożcem" to podwarszawski dom z ogrodem, do którego sprowadzają się główni bohaterowie serialu. Przypadek sprawia, że ich posiadłość zamienia się w hotel dla zwierząt, a jego prowadzenie staje się nowym sposobem na życie, opisuje Dziennik.
W serialu zagrają m.in.: Jolanta Fraszyńska, Rafał Królikowski, Franciszek Pieczka.
(filmweb)
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Teresa Kotlarczyk wyreżyseruje nowy serial "Regina", którego nadawanie rozpocznie jesienią TV4.
Nowa produkcja ma łączyć elementy thrillera, sensacji i filmu obyczajowego. Zdjęcia do serialu "Regina" rozpoczęły się w tym tygodniu.
O nowym serialu "Regina", który dla TV4 wyprodukuje Wojciech Niżyński, napisała Gazeta Wyborcza. - Chcemy pokazać trudne rodzinne dramaty, ludzi zaplątanych w sprzecznych emocjach, trochę w stylu kina skandynawskiego, Bergmana - zdradza na łamach dziennika Niżyński.
W rolach głównych będzie można zobaczyć m.in. Dominikę Ostałowską, Kingę Preis, Mirosława Bakę, Olgierda Łukaszewicza i Halinę Łabonarską.
"Reginę" reżyseruje Teresa Kotlarczyk, a autorem zdjęć jest Witold Adamek.
Tu: http://www.youtube.com/watch?v=N-86etz3cGw jest trailer "Greek"-nowego serialu ABC wg trailera 1 odcinek bedzie wyemitowany 9 lipca, a wg oficjalnej strony ABC bedzie on 13. Po trailerze uważam, że serial może być fajny w kazdym razie mam taka nadzieje
Ostatnio edytowano 8 lip 2007, o 13:17 przez KaRu$, łącznie edytowano 1 raz
KaRu$ napisał(a):Tu: http://www.youtube.com/watch?v=N-86etz3cGw jest trailer "Greek"-nowego serialu ABC wg trailera 1 odcinek bedzie wyemitowany 9 lipca, a wg oficjalnej strony ABC bedzie on 13. Po trailerze uważam, że serial może być fajny w kazdym razie mam taka nadzieje
Też czekam na ten serial, po opisie od początku zwrócił moją uwagę, mam nadzieję, że będzie dobry
Cya napisał(a):zastanawia mnie jak będzie tłumaczony tytuł na polski
Pewnie nie będzie w ogóle
Jak czytałam opisy Greek to podobał mi sie, ale wiecie - szału nie było Ale po objerzeniu promo myśle, że to może być naprawde całkiem niezły i śmieszny serial Trzeba pomyśleć nad zrobieniem działu o nim
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
No... No... No... Serial zapowiada się ciekawie, trailer bdb.
Lato w pełni i coraz więcej świetnych seriali.
Premiera już jutro, tak więc rozgrzewać łącza
Nie bo nikt jeszcze torrenta nie wypuścił Choc licze, że w najbliższych dniach sie pojawi bo na eztv można wybrać z listy Greek (choć torrenta żadnego nie ma)
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
No też czytałem o nim opinie, zapowiada się naprawdę ciekawy serial na wakacje.
Jak narazie trudno o odcinek, a tym bardziej napisy.
Trzeba czekać Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p