pobierz plik w całości
No wieeem. Ale forum które jest reklamowane na głównej to z jakiej w ogóle racji bytu tam jest? Oni nas reklamują? Przecież to konkurencja. A tak w ogóle, to mi się nie chce pisać na innym forum, więc jak by tu był ewentualnie dział, to bym pisał, jak nie ma, to zlew mam na to.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Proponuję założyć dział o nowym serialu Stargate: Universe. Nie ma go jeszcze w tv ale zapowiada się ciekawie. Będzie to kontynuacja poprzednich seriali Stargate. Są jacyś chętni do oglądania/komentowania?
- ilość sezonów: jak na razie 2, 7 odcinków w pierwszym i 13 w drugim. W 2010 roku startuje 3 sezon. - gatunek: dramat - popularność: serial jest w stacji kablowej AMC, więc nie jest zbytnio popularny, ale w sieci ma nawet pokaźną liczbę fanów. - uzasadnienie: genialny dramat, jeden z najlepszych seriali jakie dane było ma oglądać. Wciąga, świetne postacie i genialna fabuła - czego chcieć więcej? - ewentualne poparcie innych użytkowników forum: hm, nie wiem, może ktoś stąd ogląda?
Oglądam/oglądałem: The O.C., Lost, Heroes, Jericho, Traveler, Hidden Palms, Kyle XY, Hotel Babylon, Dexter, Chuck, Californicaiton, Weeds, Band of Brothers, Gossip Girl, Skins, True Blood, Sons of Anarchy, Samurai Girl, Merlin, Fringe, The Mentalist, Crash, How I Met Your Mother, Leverage, Trust Me, Southland, Burn Notice, Reaper, The Big Bang Theory, Nurse Jackie, Royal Pains, Hung
dział utworzony. Tyle nagród o czymś musi świadczyć. Duża część z forum obejrzy na pewno ten serial. Jeszcze jak ktoś go oglądał to mam prośbę. Kilka zdań, które znajdą się na głównej o tym serialu - po prostu opis ( krótki)
-nazwa serialu: Brothers & Sisters/Bracia i siostry. -ilość sezonów: 3 (a we wrześniu ruszają z 4). -gatunek: Dramat obyczajowy z elementami komedii. -popularność: Duża (średnia oglądalność 3 sezonów to 11 mln. widzów). -uzasadnienie: Bardzo dobra obsada (między innymi: Sally Field, Calista Flockhart), świetny scenariusz oraz ogromna przyjemność z oglądania.
EDIT: Byłbym bardzo wdzięczny za poparcie użytkowników.
Oglądam: Brothers & sisters, Grey's anatomy, Desperate housewives, Ugly Betty, Gossip girl, 90210, Melrose place, One tree hill, Glee, Flash forward. Oglądałem: Roswell, Dirty sexy money, Cashmere mafia, Twin peaks, Dawson's creek, Private practice.
-nazwa serialu: NCIS / Agenci NCIS -ilość sezonów: 22 września rusza 7 sezon -gatunek: Serial Kryminalny -popularność: bardzo duża - 17 mln w USA -uzasadnienie: Kiedyś Chris bodajże poruszał temat o utworzenie tego działu lub Criminal Minds. Utworzono CM Może teraz kolej na ten Oglądnąłem kilka odcinków ale będę teraz zaczynał od początku i pasowało by przelać moje myśli na forum. Mam nadzieję, że znajdzie się aprobata dla NCIS.
z NCIS / Agenci NCIS jestem przeciwko z wiadomego powodu - duza ilosc takich produkcji na forum jak i w branży. Trudno komentować coś co ma taką konkurencję... Ale jak będzie duże poparcie to jak najbardziej. Szczególnie głos Czesiek_PL (specjalnie bez odmiany ) będzie się liczyć
też niestety jestem na nie, z tych samych powodów co Tai. no i za dużo sezonów juz ma na koncie.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
-nazwa serialu: Flash Forward -ilość sezonów: 24 września rusza 1 sezon -gatunek: dramat z elementami sci-fi -popularność: spora, serial został sprzedany do 11 krajów -uzasadnienie: wszyscy wyczekują premiery serialu, pokazy przedpremierowe spotkały się dużym zainteresowaniem, krytycy również pozytywnie wypowiadają się o produkcji. Pierwszy odcinek FF leży na beta.primetv.pl (login i hasło w Mod zone) - każdy może sam ocenić tę produkcję.
Oglądam/oglądałem: The O.C., Lost, Heroes, Jericho, Traveler, Hidden Palms, Kyle XY, Hotel Babylon, Dexter, Chuck, Californicaiton, Weeds, Band of Brothers, Gossip Girl, Skins, True Blood, Sons of Anarchy, Samurai Girl, Merlin, Fringe, The Mentalist, Crash, How I Met Your Mother, Leverage, Trust Me, Southland, Burn Notice, Reaper, The Big Bang Theory, Nurse Jackie, Royal Pains, Hung
Serialnik, bez zastanowienia zrobiłem dział, bo wydaje się dobrym serialem.
Taifun, jeżeli chodzi o NCIS, to czemu by nie zrobić działu? Zawadzał nikomu nie będzie, a nóż komuś zachce się oglądać, na przykład mnie i trzeba będzie komentować a nie będzie działu? Uważam że można zrobić go bez problemu, zwałaszcza że w stopce forum napisałem iż na tym forum jest wszystko w jednym.
Szczególnie głos Czesiek_PL (specjalnie bez odmiany ) będzie się liczyć
Ładnie to tak na kogoś zwalać całą odpowiedzialność?
Ja się zgadzam z tlenem, nic nie szkodzi zrobić, ważne tylko żeby ktoś w nim komentował. Tristan będzie na pewno, Chris też miał oglądać więc byłyby już dwie osoby.
tlen.exe napisał(a):Serialnik, bez zastanowienia zrobiłem dział, bo wydaje się dobrym serialem.
I bardzo dobrze. Można wrzucać odcinki i komentować i więcej ludzi wejdzie na forum, bo jeszcze nie mia forum FLashforward.... Wogóle mało działów jest, masa seriali, a działy tylko z tymi top popularnymi i Ci którzy znajdą inny serial, chcą popisać onim to nie ma gdzie, a tak wejdą tu na forum i kolejni nowi Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p