pobierz plik w całości
Bo Shameless to będzie remake brystyjskieog serialu, który ma 7 sezonów.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ja proponuję założyć temat dla Game of Thrones. Premiery 17 kwietnia, lae o serialu i tak dużo się mówi. Szykuje się kolejna znakomita produkcja od HBO, która zapewne przyciągnie miliony widzów.
Ostatnio edytowano 8 kwi 2011, o 13:24 przez Taifun, łącznie edytowano 1 raz
Powód:Dział utworzony. Zapowiada się bardzo dobry serial.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Moja propozycja to: The Killing. Świetny serial i może nawet jak powstanie dla niego dział to więcej osób zainteresuje się serialem.
No i przeniesienie Breaking Bad z działu "pozostałe seriale", bo to tylko obraza dla tej genialnej produkcji. Zbiliża się lipiec, kolejny sezon BB i warto by było dać go w jakieś godne miejsce. Tylko nie widze za bardzo gdzie, bo nie ma miejsca na forum na "Dramaty". Są seriale komediowe, sf, obyczajówki, a dramaty gdzie?
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Popieram Bartezza, Breaking Bad na prezydenta! A The Killing jestem zainteresowany i w niedalekiej przyszłości na pewno zobaczę pilota.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
the killing popieram bo będę oglądać, ale ej, dajcie mi the borgias XD
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
The Borgias i The Killing oglądam więc jakby był dział to bym komentował. Też myślę, że warto przenieść Breaking Bad - serial dostaje tyle nagród, a u nas jest traktowany jako produkcja drugiej kategorii Co do Ekipy to nie mam zdania, ale czy się opłaca zakładać temat na ostatni sezon? Jakby się parę osób znalazło to zapewne tak tylko czy się znajdą
Taifun napisał(a):Tylko gdzie przenieść Breaking Bad ? Do sensacyjnych?
Ja bym go włożył prędzej do obyczajowych.
Czesiek_PL napisał(a):Co do Ekipy to nie mam zdania, ale czy się opłaca zakładać temat na ostatni sezon? Jakby się parę osób znalazło to zapewne tak tylko czy się znajdą
Jestem na bieżąco z "Entourage", ale uważam, że nie opłaca się zakładać działu dla ostatniego sezonu. No chyba, że kilka osób zacznie teraz oglądać ten serial, to jestem za. Swoją drogą za każdym razem polecam ten serial, dlaczego nikt nie ogląda?
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Aż chciałoby się skomentować wszystkiego odcinki BB. Może jakieś zmasowane przypomnienie sobie każdego odcinka i dyskusja?
Ostatnio edytowano 12 kwi 2011, o 19:06 przez Bartezz, łącznie edytowano 1 raz
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Serial opowiada historię morderstwa młodej dziewczyny i późniejszego śledztwa. Łączy w sobie trzy wątki – detektywów pracujących nad sprawą, rodziny pogrążonej w żałobie oraz podejrzanych. Ukazuje również polityków zamieszanych w tę sprawę. Jak się okazuje, tu nie ma żadnych przypadków: każdy ma jakiś sekret, a kiedy bohater myśli, że udało mu się ruszyć do przodu, jego przeszłość daje o sobie znać.
No przepraszam ale niektóre odcinki M jak Miłość po opisie są ciekawsze
The Borgias
Seriale historyczne jakoś nie cieszą się powodzeniem nie wiem czemu ale Borgias zapowiada się ciekawie. Dla takiego serialu jak najbardziej TAK ale dla kolejnych kopii CSI Kryminalne zagadki stanowcze NIE Do utworzenia działu dla The Killing nawet Czesiek nie przekona, musi być więcej odzewu .
Aż chciałoby się akomwntować wszystkiego odcinki BB. Może jakieś zmasowane przypomnienie sobie każdego odcinka i dyskusja?
Niektóre odcinki BB były dosyć dołujące ale fakt, że jest to jeden z lepszych seriali pod każdym względem.
Taifun napisał(a):Dla takiego serialu jak najbardziej TAK ale dla kolejnych kopii CSI Kryminalne zagadki stanowcze NIE
Ojj Tai chyba nie wiesz co mówisz. Radzę najpierw obejrzeć The Killing, a potem wysnuwać na jego temat jakiekolwiek wnioski. Zdecydowanie nie jest kopią CSI, nawet nie bardzo wiem skąd to porównanie. Bo co, motywem przewodnim jest śledztwo? Akurat takich seriali jest mnóstwo, ale z takim klimatem jaki posiada The KIlling? Jestem w stanie policzyć na palcach jednej ręki... I to większość z jednej stacji - AMC.
Ojj Tai chyba nie wiesz co mówisz. Radzę najpierw obejrzeć The Killing, a potem wysnuwać na jego temat jakiekolwiek wnioski. Zdecydowanie nie jest kopią CSI, nawet nie bardzo wiem skąd to porównanie. Bo co, motywem przewodnim jest śledztwo? Akurat takich seriali jest mnóstwo, ale z takim klimatem jaki posiada The KIlling? Jestem w stanie policzyć na palcach jednej ręki... I to większość z jednej stacji - AMC.
Chodziło mi tylko, że z serialami o takiej tematyce trzeba to przemyśleć dokładnie. Ktoś jeszcze oglądał The Killing i poleca go?
Tai mnie dobił porównaniem do CSI może obejrzyj sobie najpierw zapowiedź. Co do opisu to rzeczywiście taki nieprzekonywujący jestem po pilocie i zapowiada się co najmniej obiecująco
To The Killing popierają już 4 osoby, chyba jednak warto założyć dział a różnica między nim, a CSI jest taka, że tam co odcinek badają jedno zabójstwo, a tutaj przez cały(?) sezon zajmują się jednym morderstwem., a nacisk jest położony na bohaterów i ich zachowanie wobec tragedii. Ja to kupuje mimo powolnego tempa akcji serial ma w sobie coś magnetyzującego.
Aż chciałoby się skomentować wszystkiego odcinki BB. Może jakieś zmasowane przypomnienie sobie każdego odcinka i dyskusja?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p