Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 2 sie 2010, o 19:11 przez Taifun, łącznie edytowano 1 raz
Powód:dział utworzony: http://forumtv.pl/covert-affairs-f863.html
Jestem za obydwoma nowościami, obydwie produkcje oglądam.
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
a korzystając z okazji, może by podciągnąć pod to również dział dla Modern Family? Czekamy na jakąkolwiek odpowiedź od administracji. gdzie to się podziewają?
The Event chyba został sprzedany jakieś polskiej stacji. Modern Family leci na HBO Comedy, a co do Hawaii Five-0 to jeszcze trochę za wcześniej mówić o emisji w polsce.
Z tych seriali co wymieniliście oglądam The Event, więc popieram kandydaturę. Hawaii Five-0 mam w planach, ale nie mam ostatnio czasu na seriale i zalegam ze wszystkimi serialami oprócz TBBT.
The Event - popieram, reszty nie oglądam. Rubicon też by się nadawał do tego grona. Nowy, świetny serial, który jest niestety trochę niedoceniany.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
ja jestem za Hawaii. sama kiedyś pisałam tu tą propozycję, ale akurat coś forum przestało działać i post się nie wysłał, a mi się nie chciało pisać tego ponownie ;;p
//osz ty - Taifun
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Jak najbardziej jestem za "Modern Family", świetny serial komediowy! Jak dla mnie najlepszy z nowych serii obok "Community".
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
The Office (US) - aktualnie leci 7. sezon - kapitalny serial komediowy, a dokładniej to mockumentary - bardzo duża, jedna z bardziej rozpoznawalnych komedii, duża rzesza fanów i oglądalność - serial jest świetny, z genialną obsadą i bohaterami, jak ktoś się wkręci to nie będzie mógł przestać oglądać.
The Office (US) - jestem jak najbardziej "ZA". Serial jest przegenialny!
-nazwa serialu - The Walking Dead -ilość sezonów - dopiero wczoraj został wyemitowany 1 odcinek (nie licząc preaira, który wyszedł już jakiś czas temu) -gatunek - film z zombiakami! -popularność - 5,30 mln, co jest rekordem kablówkowej stacji AMC (razem z powtórkami łącznie 8,10 mln widzów), a w Polsce będzie emitowany bodajże w stacji FOX'a; więc myślę, że o zamówienie 2 sezonu nie trzeba się obawiać -uzasadnienie - film z zombiakami! następny hit od AMC! na podstawie genialnego komiksu Roberta Kirkmana o tym samym tytule!
Dział dla The Walking Dead trzeba zrobić koniecznie. I to szybko bo jeszcze tylko 5 odcinków i koniec sezonu, ale tak czy inaczej warto bo niejeden serial może pozazdrościć takiego klimatu.
Ostatnio edytowano 2 lis 2010, o 17:56 przez Taifun, łącznie edytowano 1 raz
Powód:Dział dla The Walking Dead został utworzony, brakuje tylko krótkiego opisu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p