pobierz plik w całości
Głosowanie na najlepszy zakończony serial, który posiada dział na forumtv.pl Głosować można na maksymalnie 5 seriali. Aby odnaleźć się w gąszczu seriali polecam skrót ctrl+f :)
Jeśli nie ma na liście Twojego ulubionego serialu napisz w temacie
24 Alias Battlestar Galactica Blood Ties Dirty Sexy Money ER Friends Gilmore Girls Hidden Palms Jeremiah Kings Knight Rider Kyle XY Mercy Moonlight October Road Prison Break Pushing Daisies Rome Roswell The 4400 Demons The Nine Traveler Vanished Privileged Veronica Mars The Philanthropist Jerycho Dawson's Creek Buffy, the Vampire Slayer Stargate SG-1 Dollhouse Ugly Betty The Pacific Heroes Legend of the Seeker / Miecz Prawdy Flash Forward Ghost Whisperer The Tudors Survivors Lost Caprica Life Unexpected Greek Secret Diary of a Call Girl Trinity Human Target Lie to Me Stargate: Universe The Event Brothers & Sisters V Smallville Six Feet Under The Sopranos
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
A gdzie jest The WIre, The X-Files? Nie ma też takich klasyków HBO, jak Deadwood, czy Carnivale. Co prawda tych dwóch ostatnich nie oglądałem, ale na pewno znajdzie się ktoś kto na nie zagłosuje...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Prawdopodobnie dlatego, że te seriale, które wymieniłeś nie mają swojego działu na forum (jedynie w forum ogólnym).
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Parks and Recreation (S04), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Vampire Diaries (S03) Nadrabiam: 30Rock (S03), Sherlock (S02)
6FU i Sopranos też nie miały, dopóki nie powstało to TOP5.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Moje ulubione: Buffy: Postrach wampirów The Wire Lost Battlestar Galactica Angel
Owszem zdaje sobie sprawę, że The Wire jest lepsze, ale mam sentyment do Buffy ogromny i żadnego innego serialu nie oglądało mi się z taką przyjemnością.
Tutaj zagłosowałem na Veronice Mars, BSG, Buffy, Rome i Lost. Gdybym obejrzał SFU i Rodzinę Soprano pewnie głos bym oddał na seriale HBO ale na to jeszcze przyjdzie czas
Swoją drogą kiedy będziemy robić nowe głosowanie na TOP5 tych jeszcze emitowanych?
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Parks and Recreation (S04), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Vampire Diaries (S03) Nadrabiam: 30Rock (S03), Sherlock (S02)
@Taifun: czyli mam napisać, a Ty je dodasz, czy po prostu nie głosować, a napisać tylko posta z serialami, które uważam, że mają być w TOP 5 zakończonych?
Zagłosuj na te które są w ankiecie i napisz dodatkowo w poście te których nie ma na liście. Zostaną policzone osobno.
A tak przy okazji jest ktoś chętny do komentowania serialu, który jest zakończony a nie ma go na forum? np. -Deadwood -The Wire -Angel -X-Files -Carnivale
Lost, Six Feet Under, The Sopranos w ankiecie + The Wire i The X-Files.
Co do komentowania The Wire, to ja bym raczej komentował, bo oglądam teraz...
Swoją drogą szkoda, że nie ma kilku seriali na liście, bo stoją na straconej pozycji. Pewnie niektórym nie chce się pisać posta, tylko głosują w ankiecie...
Taifun napisał(a):A tak przy okazji jest ktoś chętny do komentowania serialu, który jest zakończony a nie ma go na forum? np. -Deadwood -The Wire -Angel -X-Files -Carnivale
Jeszcze nie widziałem Deadwood, Angel ani Carnivale. Więc jak będę oglądać, na pewno będę komentował. The Wire już widziałem w całości. Ale kto wie, może jeszcze raz sobie obejrzę kiedyś.
A tak przy okazji jest ktoś chętny do komentowania serialu, który jest zakończony a nie ma go na forum? np. -Deadwood -The Wire -Angel -X-Files -Carnivale
Tak! Wszystkie oprócz Angel, do którego nie jestem przekonany . X - Files tez chce obejrzeć w końcu całość, bo widziałem jedynie pojedyncze epizody. Carnivale, Deadwood , The Wire to juz produkcje na tyle wychwalane , że ominąć ich nie można .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p