zasady: Można głosować na seriale zakończone, trwające a nawet przerwane. Warunkiem jest popularność serialu w społeczności użytkowników forumtv.pl czyli posiadania własnego działu na forum. Każdy ma prawo do głosowania na 5 ulubionych seriali dlatego warto się dobrze zastanowić jednakże można dokonywać zmian głosów. Jeśli naszego ulubionego serialu nie ma na liście wybieramy opcję INNY i wpisujemy w tym temacie.
jak szybko znaleźć... wciśnij ctrl + f i wpisz nazwę swojego serialu. Tak szybciej znajdziesz, nie będziesz musiał/a przeglądać wszystkich propozycji.
Głosowanie zakończone! Nasze genialne TOP 5 seriali zostało wybrane.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jest kilka błędów na liście: Jericho / Jerycho Veronica Mars / Weronika Mars Jeremiah Alias / Agentka o stu twarzach Kyle XY ER / Ostry dyżur
I ja bym proponował żeby jak w starym rankingu była możliwość zagłosowania na pięć seriali. Wynik będzie bardziej miarodajny, bo ciężko wybrać ten jeden właściwy.
Zgodnie z sugestiami można teraz głosować na 5 seriali maksymalnie. Głosy można zmieniać. - Taifun
LOL, dla mnie to te pięć głosów to jeszcze za mało. Szkoda, że ma jakiegoś podziału gatunkowego tych seriali albo podziału typu nowe/stare seriale. A tak miałem mały dylemat.
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
Lubimy, lubimy, ale ciężko wybrać tą jedyną piątkę. Ja zagłosowałem na Lost, Supernatural, Chuck, True Blood i House. Zabrakło mi miejsca na HIMYM, SoA, Dexter, LTM, 24, VM, Rome i BSG...
a widzicie, a Tai się ze mną kłócił, że lepiej jeden serial wybierać patrzcie jakiego mądrego juniora macie
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
mogłoby coś mniej pospolitego w koncu być w top5 no ale jak tam lubicie
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Ja zauważyłem że ludzie wybierają praktycznie tylko nowe seriale, za takie prawdziwe Top5 uważam klasykę, nie stety nie ma tutaj kilku seriali więc stwierdziłem że wybiorę te które lubie po za klasyką, a więc moje głosy poszły na:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p