pobierz plik w całości
Witam, Co wam się podoba najbardziej na forum, inaczej dlaczego tu jesteście? . Czy wolicie sobie porozmawiać, komentować odcinki waszych ulubionych seriali czy najbardziej cenicie sobie możliwość ściągnięcia nowych odcinków. Co wam się najbardziej podoba na forum?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Coś nikt nie chce nic napisać. Tai, może zrób ankietę z tymi trzema opcjami które wymieniłeś to będzie prościej
Ja tutaj jestem głównie po to żeby komentować odcinki, zobaczyć czy moje odczucia odnośnie odcinków/postaci różnią się od opinii innych czy nie itp. Czasem też nie wiem, że jakiś odcinek został już wyemitowany, a tak to wejdę na forum i już wszystko wiem (przykładowo nie wiedziałam że zaczął się już 3 sezon Heroes ;p)
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Moge byc pierwszy , jak napisal TAI najbardziej cenie sobie możliwość ściągnięcia nowych odcinków, pojawiaja sie bardzo szybko, oprocz tego na "naszym" forum można znalezc prawie wszystko jezeli chodzi o seriale. Na rozmowy, czy komentowanie odc. itp. to jak na razie nie mam czasu, jak go znajde to napewno sie na nim pokaze i chetnie z wami pogawedze. Pozdrawiam. Trzymta sie robita fajna robote
P.S. Mam nadzieje ze nikogo nie irytuja bledy ort. oraz nie uzywanie PL znakow.
Forum przyciągnęło mnie przez serial "Jak poznałem waszą matkę". Widziałem kilka odcinków na Comedy Central, a potem wciągnął mnie i zacząłem ściągać i oglądać i przyszło kolej na koment o serialu, a tu nie ma gdzie Dopiero jak trafiłem na to forum i zobaczyłem, że jest aktywna rozmowa o każdym odcinku to byłem ucieszony i od tamtego momentu polubiłem forum. Tylko dla przyciągnięcia większej ilości fanów radził bym poszerzyć zbiór seriali. Nie tylko te TOP, ale takie co lecą na Comedy Central i FoxLife (bo na tych stacjach jest masa seriali, które okazują się hitami, nie takimi jak Lost może, ale hity), a o AXNie nie wspomne, ale trochę serialu tu jest z AXN. Musze poszukać tematu co się nie podoba ale nie mam dużo zastrzeżeń
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p