pobierz plik w całości
Sceny kaskaderskie:P Np. taki serial o terminatorze, fajny by byl, gdyby terminatorzy nie naparzali sie tak bez ladu i skladu. Wiem, ze tak mialo byc, ale mogli by sobie dac z tym spokoj i cos ciekawszego wymyslic.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Chyba najbardziej rażąca bywa skomplikowana i nielogiczna fabuła serialu. Brak zakończenia można przeżyć,pozostawiając je widzowi do własnej interpretacji.
www.Noteo.pl - Najlepiej oceniany sklep Internetowy w Polsce.
To fakt,jeśli postać się nie rozwija to mam wrażenie że jest jakimś typowym robotem-tym bardziej jeśli serial ma np 3 sezony a bohater stoi w miejscu. Jednak mnie bardziej drażni ta fabuła.
Ja zaglosowalem na : Brak zakonczenia - jesli serial nie ma zakonczenia to wszystko traci sens.
Zaniedbany watek glowny - glownie z tego powodu umarl dobrze zapowiadajacy sie serial FlashForward, wplatali tam za duzo niepotrzebnych watkow pobocznych
i oczywiscie Made in Poland - tego chyba nie ptrzeba podpierac zadnymi argumentami, tylko Kryminalni trzymali jakis poziom.
1. Czasami te sceny są śmiesznie nie realne, ale nie jest aż tak źle, czasem lepiej ją są zrobione nie realnie lub jakby ich wcale nie było... 2. No bez tego nie może się żaden serial obyć, a już kilka takich było z takim cancelem serialu bez zakończenia... 4. Lost naciągany był dopiero od 5 sezonu, wcześniejsze 1-4 mi się podobały dopiero jak pokazano początki Dharmy i zmieniającą się do bólu postać Jack, głównego bohatera... Ale lepiej jednak zakończyć serial jak Prisona po 4 sezonach (a 5 miał być ) i to jest obecnie wg. mnie najlepszy serial z początkiem i zakończeniem. 5. Tutaj w PB trafne hehe. 6. Dziewczyna + Wampir - znam tylko VD i przelotnie Moonlight (dopiero go oglądać zaczne ) ale mnie właśnie w nowych serial przyciąga i zaczyna interesowac ten wątek jak jest jakiś przystojniak + piekna dziewczyna i coś między nimi iskrzy (Persons unknown ) - tym mnie serial przyciągnął i zainteresował, a teraz się dopiero wszystko pogmatwało 7. ... 8. No ta opcje to daliście chyba tylko dla zabawny i ciekawości czy ktoś to zaznaczy Teraz to w filmach taki wątek to jeden z elementów dla ciekawości 10. Mae in Poland to chyba wszystko jasne co i jak Polskie seriale, te, które mają poziom chociaż minimalnie zbliżony klimatem i grą to zagranicznych można policzyć na palcach
W serialach kryminalnych, czasem można spotkać sytuacje, gdy jest mało czasu, powiedzmy 3 minut by się wydostać z jakiegoś miejsca, ale nie przeszkadza to nikomu, by 2 minuty przegadać o miłości itp. Poza tym sceny walk są dosyć nierealne, 2 gosci walczy, jeden zostanie postrzelony na przykład, ale mimo to nadal dorównuje temu drugiemu (Human Target) Rzadko kiedy, podczas ucieczki w lesie, czy w korytarzu, główny bohater zostaje postrzelony (zawsze pociski trafiają w ścianę). No ale to są raczej drobne niedociągnięcia, które muszą się pojawiać.
W przypadku Lost (i Prison Break) przeciągnęli tak fabułę, że po 2 sezonach miałem dość
No i jak ktoś wyżej wspomniał, wątki miłosne często są BARDZO przewidywalne. Jeśli bohaterowi podoba się jakaś kobieta/mężczyzna, to wiadomo, że albo z nią/nim będzie, albo on/ona umrze
A w serialach typu LOST gdzie po pierwszym sezonie w zasadzie nic nie zostało wyjaśnione,ilość pytań tylko się zwiększyła,można odnieść wrażenie że samemu trzeba zinterpretować niektóre fakty oraz połączyć je ze sobą,reżyser nie wskazuje nam konkretnego zakończenia co w tym przypadku uważam za plus. Ale faktycznie po 2 sezonie LOSTÓW też miałem dosyc.
Przeciąganie fabuły jak w Housie i odbieganie od głównego wątku medycznego, koncentrując się zanadto na bohaterach i ich zagmawtanych historiach, które z odcinka na odcinek robią się coraz bardziej nudne.
jeden zostanie postrzelony na przykład, ale mimo to nadal dorównuje temu drugiemu (Human Target)
W Game of Thrones jeden z głównych bohaterów został zabity przez ścięcie głowy i wielkie oburzenie było także czasami lepiej żeby przeżył
W przypadku Lost (i Prison Break) przeciągnęli tak fabułę, że po 2 sezonach miałem dość
Ja tak samo. Wg mnie Lost poza ładnymi widokami nie ma nic do zaoferowania. Potem to było jeszcze lepiej widać jak twórca Lost wziął się za inne produkcje.
Brak zakończenia można przeżyć,pozostawiając je widzowi do własnej interpretacji.
Jest wiele dobrych seriali, które nie mają konkretnego zakończenia a nie razi to tak bardzo. Przykład: Deadwood.
10. Mae in Poland to chyba wszystko jasne co i jak Polskie seriale, te, które mają poziom chociaż minimalnie zbliżony klimatem i grą to zagranicznych można policzyć na palcach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p