Cook (Jack O’Connell) and Effy (Kaya Scodelario) are in self-imposed exile from the gang, having gone to stay with Cook’s father. Effy is running away from everything she’s ever known and Cook enables her escape. Problem is, Cook is slowly falling out of lust, and in love.
Back in Bristol, JJ (Ollie Barbieri) tries to snap Freddie (Luke Pasqualino) out of his depressed stupour, down about the loss of both his best mate, and the girl he loves.
Cook’s father (Matt King) wastes no time in trying to profit from his son’s arrival and involves him in the village steeplechase, placing a wager that could clear his pub debts, or lose him everything. Cook is vulnerable in his desire to please his father, and accepts the bet – irregardless of the potential consequences.
Freddie and JJ arrive, forcing Effy to confront who she is and what she really wants. She has to make amends for the damage she’s caused. She also has to decide whether to follow her heart. Can the four friends find a way forward together?
Premiera: 26.03.2009
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Już tęsknie za Skinsami. Serio, ciężko mi będzie w czwartki/piątki bez nich. Przyzwyczaiłam się do tych ludków Ogólnie to finał...jak na Skinsy był bardzo spokojny. Nie działo się nic aż tak szokującego i szałowego, ale na pewno nastąpił przełom jeśli chodzi o postacie. COOK! oh my Cookie, tak mi go było szkoda! ale na szczęście na końcu odnalazł się w tej całej sytuacji. Effy podjęła decyzje...ileż jej to zajęło! ale cieszę się, że to był Freddie. Gdyby została z Cookiem to cała seria wydałaby się bez sensu. Ale i tak nic nie przebije JJ'a. Ten człowiek jest boski! Normalnie największy progres w historii Skinsów No i wyścig z babciami też był dobry uśmiałam się
A nazwa odcinka to nie finale tylko Cook, Effy & Freddie.
Ogółem to nawet na koniec nie wyglądało, oj na pewno nie na koniec. Koniec powinien być mocny, takie wiecie jak w pierwszym sezonie. A tutaj takie uśmiechy na koniec itd. poza tym nawet nie pokazali końca wszystkich bohaterów, tak jakoś nie podeszło mi to.
Najśmieszniejszy moment to był z Freddiem, jointem w ustach i odgłosach z laptopa :d
No to czekamy do 2010 bo E4 już oficjalnie zapowiedziało 10 odcinków.
God gave Rock'n'Roll to You
Pochłonąłem: The Sopranos, Dexter (s1-3), Californication (s1-2), Skins (s1-2). Gossip Girl (s1), Pitbull, Weeds (s1-4), Scrubs (s1-7), House M.D. (s1), Sons of Anarchy (s1), Secret Diary of a Call Girl (s1), Generation Kill, Pochłaniam: Skins (s3), Lie to Me (s1), the Mentalist (s1), Gossip Girl (s2)
Hmm, Episode Finale taki w sumie dziwny był... sama nie wiem jak się do niego odnieść, niby wcześniejsze sezony przyzwyczaiły nas do niesamowitych zakończeń, tak w 3 serii jakoś tak nie było. W ogóle wszystko zakończyło się nijak (w sumie to nie można mówić tu o jakimkolwiek zakończeniu bo nic się nie wyjaśniło...) Co mnie rozśmieszyło the most to GRANNIES MARATHON! genialne to było! No i oczywiście mistrzem odcinka jest bez wątpienia JJ <3 W ogóle fajnie, że Cook, JJ i Freddie jakoś doszli do porozumienia i znowu jest między nimi OK (znaczy mam taką nadzieję)
Ogólnie to będę tęsknić za SKINSAMI!
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
misslost napisał(a):Mnie się podobał tylko granny race i widoczki w tym odcinku Ogólnie to zawiodłam się, za małe "bum" na koniec sezonu, właściwie - żadne bum...
Zgadzam się w 100%. Spodziewałam się jakiegoś rewelacyjnego zakończenia, a tu nic. Poza tym brakowało mi w tym odcinku pozostałych, zwłaszcza Emily i Naomi. Wiem, że ich był poprzedni odcinek, ale mimo wszystko .
JJ był najlepszy. Jego rozciąganie się przed startem . Straight Edge'owcy też byli nieźli ;D
Płaczący, złamany Cook zrobił na mnie wrażenie. Brawa dla Jacka, bo zagrał rewelacyjnie
No to chyba tyle. Teraz rok czekania na następny sezon...
Oj czepiacie się. Może nie było BOOOOOM i takich innych, ale wydaje mi się, że nie o to chodziło. Nie miało być zaskoczenia, ten odcinek bardziej miał pokazać jak główni bohaterowie się zmienili. Gdzie zaszli. Widać to najlepiej po JJu i Cook'u. Plus rozwiązanie trójkąta też było znacznym progresem.
Rozwiązanie trójkąta zrobiło z finału cheesy love story a nie finał Zresztą mi nie chodzi nawet o to, że nie było boom, bo w sumie co tam, ale o to, że podzielili 2 ostatnie odcinki pomiędzy bohaterów i mając cały odcinek finałowy kręcący się wokół Effy było beznadziejnie.
Gdzie niby są bohaterowie z poprzednich sezonów którzy niby mieli się pojawiać czasami? Gdzie jest scena z baru jak wpadają i robią rozpierdziel? Myślałem że to będzie w tym odcinku, no szkoda. Ogólnie fajnie że odcinek o Eff, bo ją lubię najbardziej chyba, ale jednak chciałem jeszcze raz wszystkich zobaczyć, najlepiej właśnie w takiej scenie w barze że robią rozwałkę. JJ wymiótł. ;d KONIEC.
Trailer poprzednich sezonów też nie był ujęty w odcinkach. Tak to już jest
Też żałuję, że nie pojawił się nikt ze starej ekipy. Chociaż Tony mógł na chwilę do domu wrócić i wpaść na Effy . Ale nawiązań do postaci było kilka.
To nie był pokój Chrisa, jego pokój był na końcu korytarza i wyglądał inaczej. Ale była też scena jak przyszedł Cook i coś tam pojechał na Anwara bo go spotkał. p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p