pobierz plik w całości
Anwar attempts to make up with Maxxie in time for his birthday. Cassie plans to move to Scotland. Sid is on a desperate mission to find Cassie before she leaves to tell her he loves her. Effy is recovering from last week. Tony attempts to make amends. Chris finds out his relationship with Angie has a major obstacle. Tony is run over by a bus. The cast sing the song "Wild World" as the episode ends.
Premiera - 22 marca 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Fajna końcówka. Sid był najlepszy, jak się wystroił do Cass, albo jak wszedł na impreze zadał pytanie i dostał w pysk! laki men. Dobra, co się mam rozpisywać, fajny sezon, ale zdecydowanie odcinek 8 najlepszy.
Końcówka świetna, piosenka świetna, Sid świetny, Tony świetny, wszystko świetne. Cassie i Sid - ciekawe czy ona pojedzie. Wogóle co będzie z Tonym. Co będzie z Chrisem i Angie. Ale pytań, zapowiada się dobry sezon. Ale piosenka pobiła wszystko.
Ta piosenka na koniec... świetnie to zrobili. I ten krzyk Effy... i ostatnia scena, i bójka, i to jak ojciec Anwara potraktował Maxxiego. I to jak Angie się zachowała po "oświadczynach" Chrisa. Ale ta piosenka... no aż mi słów brakuje, nigdy wcześniej nie zwróciłam uwagi na to, że ona jest taka piękna... i to jak wszyscy śpiewali, a szczególnie Tony...
e7ka napisał(a):Ta piosenka na koniec... świetnie to zrobili. I ten krzyk Effy... i ostatnia scena, i bójka, i to jak ojciec Anwara potraktował Maxxiego. I to jak Angie się zachowała po "oświadczynach" Chrisa. Ale ta piosenka... no aż mi słów brakuje, nigdy wcześniej nie zwróciłam uwagi na to, że ona jest taka piękna... i to jak wszyscy śpiewali, a szczególnie Tony...
Zgadzam się ze wszystkim. Ostatnio oglądałem jeszcze raz pierwszy sezon i dopiero teraz zobaczyłem, że jest to tak cudowny serial. A odcinek finałowy był genialnym zwieńczeniem całej serii. "Wild World" w wykonaniu Sida i innych był genialny, po tej piosence pobrałem całą ścieżkę dźwiękową z serialu. Gdy Tony już zaczął rozumieć, co zrobił źle, wszystko się posypało. Natomiast Sidowi się poukładało z Cassie. Maxxie i Anwar pogodzili się na dobre, świetnie zachował się ojciec Anwara, oby każdy miał takie poczucie wiary jak on. Chris i Angie są teraz w kropce, po tej bójce z byłym. Teraz mam zamiar przypomnieć sobie jeszcze sezon drugi, on był równie świetny, z tego co pamiętam.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Person of Interest (S01), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Super zakończenie sezonu! Nic nowego tu nie wniosę, jak napiszę, że ostatnie sceny z piosenką "wild world" były świetne. Tony, tak jak myślałem zrozumiał swoje zachowanie, przepraszał Michelle, a tu bach autobus go potrącił. Myślałem, że nie przeżył, ale skoro śpiewał tą piosenkę, to chyba się myliłem. Nie zlikwidowali by głownego bohatera po pierwszym sezonie. Chciałbym jednak zobaczyć jeszcze Tony'ego i Chelle razem.
Co do Sida i Cassie to w sumie fajnie wyszło. Przez cały odcinek się mijali, ostatnia scena tłumaczy wszystko. Sid, jak zwykle miał trochę pecha - psychiatryk, obycie ryja na imprezie. Ale muszę przyznać, że polubiłem tego nieudacznika.
Ojciec Anwara dowiedział się, że Maxie jest gejem, a mimo to przyjął go na imprezę i będzie staral się zrozumieć. Fajnie, chłopaki pewnie inaczej sobie to wyobrażali. Wujek Anwara wymiatał w tym odcinku! Te jego żarciki przebiły wszystko!
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p