Blair takes matters into her own hands to help Serena with the manipulative and evil Georgina Sparks. Lily, while keeping Rufus in her mind, prepares for her wedding with Bart Bass that is designed to be the Upper East Side's social event of the year.
Serena finally tells Dan the whole truth about her past and they try to work things out after Dan has cheated on her, will it be too late?
An unexpected guest shows up at Lily and Bart's wedding. Georgina goes somewhere where she can do no harm. Blair plans to go somewhere with Chuck.
Data emisji: 19 maja 2008
Niestety sielanka C/B nie trwała długo i kompletnie tego nie rozumiem. Już mogli ich chociaż wysłać do tej Toskanii. Dla ich shipperów to prawdziwa tortura Przecież tak cute wyglądali na weselu. A ta Amelia jest tragiczna! Już lepszy ten facet, którego poznała Blair. I kompletnie zgadzam się z tym: http://community.livejournal.com/blair_ ... tml#cutid1 Dobić Bart'a po tym co zrobił!
S/D - to dobrze, że ich od razu nie pogodzili, bo było by za słodko. Poza tym, po tym odcinku stwierdzam, że jednak wolę S. z Nate'm. Dan jest zbyt... wymemłany
Lilly/Bart/Rufus - no cóż... każdy chyba chce, zeby L. była z R. ale jakby nagle zrezygnowała ze ślubu to byłoby zbyt teatralne.
Ale i tak najlepsze były tekst Blair - [do Georginy] Haven't you heard? I'm the crazy bitch around here.
- [do Chuck'a] Don't worry, I can be bitchy enough for both of us/
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
no no ale koncowka sezonu dobrze ze nie zrobili sielanki, ale sprawa Blair / Chuck była kiepska... że niby tak mu tyle odcinków zależało i nagle jednym tekstem Barta załatwione... zobaczymy co sezon drugi przyniesie...
A niby się CW TV zapierało że do 21 odcinków pociągną. Hmm taka końcówka nawet miła, mi odpowiada w pewnym sensie. Dość teatralnie momentami. Chuck zrobił dobrze - swój chłop, Blair z tego co widać płakać nie będzie Taa drugi sezon już po wakacjach, ale po wakacjach to ja będę zdominowany przez Dextera
Tylko żeby nie zeswatali ze sobą Vanessy i Dana. Tu też fabuła mogłaby daleko odbiegać od książki ( co dzieje się cały czas ) i ich nie robić parą. Kto wie że w książce ona była łysa, chodziła w martensach i była blada jak ściana?
God gave Rock'n'Roll to You
Pochłonąłem: The Sopranos, Dexter (s1-3), Californication (s1-2), Skins (s1-2). Gossip Girl (s1), Pitbull, Weeds (s1-4), Scrubs (s1-7), House M.D. (s1), Sons of Anarchy (s1), Secret Diary of a Call Girl (s1), Generation Kill, Pochłaniam: Skins (s3), Lie to Me (s1), the Mentalist (s1), Gossip Girl (s2)
Odcinek całkiem fajny Zamieszali nieźle. Dobrze, że w GG nie jestem jakoś szczególnie "zżyta" z danymi parami i w zasadzie czekam tylko na ciekawy rozwój wypadków bez oczekiwania na coś konkretnego (oprócz LR, których bardzo chciałabym zobaczyć w końcu razem ).
Huh, dopiero teraz zauważyłam, że nie dodałam żadnego posta do tego odcinka tak więc, dla przypomnienia i odświeżenia pamięci oraz odrobienia zaległości [btw, jestem dopiero po 4 odcinku 2 serii ] obejrzałam wczoraj SEASON FINALE, po raz enty i tak jak za pierwszym razem popłynął potok łez. A to przez: D/S, a to z powodu L/R, strasznie melancholijny wieczór sobie urządziłam
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p