Queen Anne is imprisoned in the Tower, awaiting her execution. The king granted her wish for a special executioner, but he is delayed and the execution has to be postponed. King Henry proposes to Jane Seymour now that his marriage to Anne has been declared null and void. He hopes she will gave him a legitimate, male heir.
Buuuu az w tym odcinku zrobilo mi sie zal Anny. Za to Lady Mary pokazala rózki... Myslalem ze ostatnia scena bedzie bardzo dobrze zrobiona a tu nawet nie wiem o co w niej chodzilo... Jeszcze jedno - postac Boleyna... Jak go widze to otwiera mi sie noz w kieszeni
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Podobał mi się w tym odcinku wisielczy humor - najpierw Anna jak się śmiałe ze swojej śmierci a potem Karol z synem A zanim jeszcze zginęła król ogłosił swoje nowe małżeństwo, szybki jest A ostatnia scena dziwna, myślałem z początku że niosą głowę Anny bo taka grobowa cisza, a potem się przeżegnali, a tu okazało się że to tylko żarcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p