pobierz plik w całości
The events of the "missing four months" are explored. Mr. Bennet moves his family to California, while Maya and Alejandro discover they must make their way to the U.S. Meanwhile, a mysterious killer stalks the previous generation's Heroes.
Data emisji: 12 listopada
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
zapowiada się fajny odcinek...=] Teraz chyba będzie wszystko jasne już...=] Szkoda tylko że znowu będą bliźniaki..=/ skoro akcja jak uciekają jest nudna to co dopiero jeśli będzie pokazane ich życie przed...=/
Odcinek... zajefajny, zresztą jak zawszę!! Wiele się wyjaśniło i to jest na korzyść tego odcinka. A co sądzić o Adamie i Firmie to już sam nie wiem. W poprzednim odcinku Firma była ukazana z dobrej strony, a w dzisiejszym z tej złej... to jak to w końcu jest Bardzo podobała mi się scena ukazania wybuchu Petera i obrażenia jakie miał po nim Nathan, zrobili to profesjonalnie!! Odcinek nie ciągnie może fabuły dalej, ale dużo wyjaśnia dlatego 9,6/10!! A teraz to się pewnie zacznie !! Adam i Peter razem "Save the World..." Tylko czemu jest ten *#@% strajk!! Przecież to totalne nie porozumienie!! Niech chociaż nie kończą już teraz serii, a zrobią przerwę w emisji!! Ja nie chce znowu potem czekać 1 rok na następną serie, albo w ogóle jej nie zobaczyć
odcinek przedni ;] coraz bardziej lubie adama, i niemoge się doczekać spotkania jego i Hiro fajnie że zostawili te wyjaśnienia na później, a nie dali wszystko w 1 odcinku serii ;]
Aaa teraz mi się przypomniało!! Gdy oglądałem nawet tego nie zauważyłem!! NIE BYŁO NIC O SYLARze!! Kiedy się tego dowiemy... przecież to jest ważne, kto go wciągnął do tych kanałów wtedy!
O Sylerze to chyba się długo nie dowiemy...=] Według mnie on został zepchnięty na drugi plan...=] A jego miejsce zajął Adam...=] Chociaż sam nie wiem czy Adam jest dobry czy zły...=] Dobrze że Peter sobie przypomniał wszystko..=] Teraz sie zacznie...=] Odcinek fajowy, nawet nie było tak dużo bliźniaków...=P Jedyne o co można się doczepić to te przejścia szybkie "miesiąc temu" itp...czasami to wkurzało...=/
Well, odcinek nie powalił na kolana. Odcinek uzupełniający wiedzę nie okazał się wg mnie najlepszy.
Potwierdziły się moje teorie na temat twarzy Nathana, aczkolwiek sposób w jaki odzyskał siły witalne był trochę inny.
No i znowu nie wiadomo jaka jest Firma. Jest zła czy dobra? A może jest pośrodku? I postać Adama ciekawa, wg Firmy to manipulator i wcielenie zła a w odcinku nie wyglądął na takiego.
Żałuję tylko, że nie było nic o Sylarze
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Trochę to denerwujące - raz odcinek dobry, a raz zły. Niech się w końcu ustabilizuje Dowiedzieliśmy się kilku rzeczy z przeszłości(jak zginął DL) i co najważniejsze o Adamie. Nie mam pojęcia kto jest dobry, a kto zły. Teraz jestem skłonny uwierzyć, że to Adam chcę uratować świat, tylko jak on to rozumie. Szkoda, że nie było Banetta.
fajny odcinek bardzo mi bylo szkoda Niki i DL... dobrze ze Peter jest soba znowu... z tym Adamem to ciekawa sprawa poczekamy na Hiro... ciekawe co Firma w koncu zrobila Niki... szkoda że nie pokazali Claire... z Nathanem to myslalam że Matka go wyeczyla a tu jednak Adam...
hmmmm.... odcinek dość mocno pokrył się z moją teorią stworzoną w poscie do poprzedniego... a więc tak jak pisałem wspólna ucieczka i Haitańczyk.... teraz ciągle pozostaje pytanie które postawiłem wcześniej czy wizja przyszłości to był sen czy jednak przyszłość...
Firma święta nie jest i rozwalenie jej w pył by się przydało:)
Według mnie niestety kluczowa póżniej może się okazać nowa dziewczyna Petera i dzięki niej Peter nie podda się całkiem Adamowi..
Odcinek bardzo mi się podobał, sporo zostało w nim wyjaśnione (zwłaszcza co się działo z Peterem i Nathanem po wybuchu oraz bliższe ukazanie Adama, no i śmierć DL'a). Szkoda, że zabrakło w nim Sylara, Claire, Benneta i Hiro, ale wszyscy by się w odcinku nie zmieścili. Nie mogę się doczekać spotkania Adama z Hiro, jestem przekonany, że będzie to bardzo fajna scena. Po tym odcinku nie można dobrze ocenić Firmy, bo w końcu nie wiadomo czy jest zła, czy dobra? Powstają nowe pytania dotyczące Adama, to bardzo ciekawa postać.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Ja mam nadzieję, że Adam będzie dobry Ale przewiduję scenariusz, że okaże się zły i będzie próbował sprowadzić na złą drogę Petera
Odcinek wiele wyjaśnił, szkoda, że nie było cheerleaderki i Westa. I potwierdziła się też moja teza, że Adam jest nieśmiertelny, zastanawiam się tylko, czemu siedział tam 30 lat w tym pomieszczeniu firmy, skoro chyba w poprzednim odcinku czy tym, była mowa, że potrafi to samo co Peter.
Klatus napisał(a): zastanawiam się tylko, czemu siedział tam 30 lat w tym pomieszczeniu firmy, skoro chyba w poprzednim odcinku czy tym, była mowa, że potrafi to samo co Peter.
Nie pamiętam żeby było coś na ten temat w poprzednim odcinku. W tym była mowa, że Peter może to samo co Adam i chodziło o regenarację pamięci
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p