pobierz plik w całości
In the season finale of the first season we can see a preview of the Volume Two. Hiro lands in a grassy meadow. As he looks around him, he spots a group of samurai archers raising their bows towards him — he turns to run, but realizes that it is in fact the hero Kensei, poised behind Hiro, that they are about to attack. The subtitles then note that Hiro is outside Kyoto, Japan, in the year 1671. In a moment of confusion, Hiro curses in Japanese. Before anyone can act, the entire landscape is darkened by a total solar eclipse which creates the logo seen at the beginning of each episode.The season premiere picks up four months after the May finale. The Bennets have relocated to a new town in California, where Claire is going to school again. Claire has a new boyfriend in Season Two, and is trying to get back to being a normal teenager -- including sneaking out at night. Hiro will be stuck in feudal Japan for several episodes. There he meets his childhood hero, Takezo Kensei (new series regular David Anders). Sylar survived the altercation in the season finale. Actor Zachary Quinto will be a series regular in Season Two. New villains will come to the fore early in the second season, especially one (alluded to by Molly Walker in the season finale) who is much, much worse than Sylar
Data emisji: 24 września 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 26 wrz 2007, o 06:32 przez aja, łącznie edytowano 2 razy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
sufer napisał(a):No zapowiada się ciekawie ... ciekawe co z Peterem i Nathanem
Z Nathanem nie wiadomo, wg mnie on zginie bo nie miał zdolności samoleczenia( chociaż kto wie ). Natomiast,Peter na pewno przeżyje, przecież w odcinku "Five Years Gone" żyje i ma bliznę na twarzy. Ciekawy jestem czy pokażą, jak się rekonstruuje po wybuchu.
Racja, sorki za błąd (czas robi luki w pamięci), juz poprawione
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez KraX, łącznie edytowano 2 razy
Z Nathanem nie wiadomo, wg mnie on zginie bo nie miał zdolności samoleczenia( chociaż kto wie ). Natomiast,Peter na pewno przeżyje, przecież w odcinku "Five Years Gone" żyje i ma bliznę na twarzy. Ciekawy jestem czy pokażą, jak się rekonstruuje po wybuchu.
Ja się o Nathana nie martwię. Pewnie poleciał, zostawił brata i uciekł
Też czekam na Heroesów. Fajne wałki się porobiły w ostatnich odcinkach. Serial mnie niesamowicie wciągnął. A 2 sezon zapowiada się jeszcze bardziej zajebiście. Jak ktoś powiedział wcześniej, też mam większe ciśnienie na Heroesów niż na PB. Zobaczymy, już dzisiaj premiera.
P.S. Ciekawe, jak poradzi sobie Hiro wśród samurajów.
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
odcinek ma 51 minut, ale jest zajebisty. Wiedziałem że na czym jak na czym, ale na Herosach sie nie zawiode. Odcinek przedni, wiele się wyjaśniło a propo ostatniego odcinka 1 sezonu, i doszło sporo nowych zagadek ;]
Nie to poprsotu lepsza jakość obrazu!! Jestem po odcinku i muszę powiedzieć bomba!! Dla mnie napewno lepsze od Prison Break!! Tam to jest to zwykłe odgrzewanie kotleta, a tu nowe wątki, nowa zła postać itd, itp! Normalnie cudo!! Aaa i jeszcze ci dwaj nowi bohateowie... Mi się podobają ich postacie, bardzo ciekawe.
Hehe śmiać mi się chciało jak Mr. Bennet pokazał temu pracodawcu kto tu tak naprawdę ma władzę , albo potem ta ich kolacja rodzinna... (Nie oczywiście wszyscy się cały dzień nudzili P) Tak więc odcinek na bardzo wyskokim poziomie. Niezłe akcje, dużo tajemniczości (ciekawe co to za niski człowieczek był tym zabójcą...), i śmiechu!! I za to kocham Heroes 10/10!! Chwała producentom
Odcinek mnie zawiódł, nie wiem czego dokładnie się spodziewałam, ale na pewno nie tego, że wszyscy będą się ukrywać po kątach, to taki powrót do połowy sezonu, gdzie wszyscy się ukrywali i próbowali dopaść Firmę, teraz jedynie [chwilowo] nie ma wątku ratowania świata. Nie wydarzyło sie praktycznie nic nowego, Claire poszła do szkoły, Nathan się rozpił [chociaż widok w lustrze był fajny, ale mniej więcej tego się spodziewałam, chociaż jestem ciekawa jak to robi], takie to o niczym było, i do tego Peter pojawił się tylko przez kilka sekund. Wątek z Hiro ratującym swojego bohatera, który nie jest tym kim powinien, również nie przypadł mi do gustu.
mateusz698 napisał(a):Dla mnie napewno lepsze od Prison Break!
Zgadzam się zdecydowanie lepsze ... Claire która za wszelką cenę nie chce się wyróżnić ... a i Bennet jak wykręcił tego paluszka managerowi.
Kapitalny odcinek ... ciekawe kto zabił ojca Hero ... a i Hero spotykający swojego "bohatera", lol ... anglika Ciekawe co będzie dalej z Perem ... stracił pamięć i teraz pytanko czy ją odzyska a może terez to on będzie tym złym ???
Warto było czekać, chociaż trochę sie zawiodłem po ostatnim odcinku 1 sezonu. Heroes powrócił z klasą Chociaz to było do przewidzenia ze Peter przeżyje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p