Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Niektórzy myślą, ze tą osobą, co zabila ojca Hiro jest Nathan, ze to taka jego zemsta za Petera. Bo on wpadł na początku na Ando i był z matką, kiedy znalazła to zdjęcie. A wy, co o tym myślicie?
A ten West, ten chłopak ze szkoły Claire trochę mnie przeraził na końcu:D Tak śledzić dziewczynę, i co on też lata?
A ta dziewczyna Maya, jaką ona ma zdolność? Współczuję jej, na niej to rzeczywiście widać wyraźnie, jakie zdolności mogą być niebezpieczne, gdy nie wie się, jak sobie z nimi poradzić, jak je kontrolować.
Fajnie, ze Mohinder i Pan Bennet pracują razem:)
Kto zamknął Petera? Biedaczysko pamięć stracił. Ale się Claire i Nathan ucieszą, ze zyje!:D
Ciekawi mnie strasznie, kto jest TYM złym,który śni się Molly. Znamy już go, czy raczej nie?
A dla mnie te sceny Hiro z tym samurajem były smieszne:) To się Hiro trochę rozczarował:D
Jak na otwarcie sezonu odcinek mnie zawiódł. Claire się ma nie wyróżniać, a jej ojczulek z Mohinderem rozpracowuję firmę. Dobrze, że przynajmniej poznała Westa, może być ciekawa para.
Nathana z brodą nie poznałem. Wygląda jak jakiś kloszard Dziwne, że nadal z mamusią mu się układa.
Najbardziej spodobał mi się wątek z Molly i jej straszydłem. Będzie ciekawie
Idol Hira jest anglikiem i to w dodatku pijak i kombinator.
Szkoda tylko, że nie pojawił się Sylar. Może kiedyś
Niektórzy myślą, ze tą osobą, co zabila ojca Hiro jest Nathan, ze to taka jego zemsta za Petera. Bo on wpadł na początku na Ando i był z matką, kiedy znalazła to zdjęcie. A wy, co o tym myślicie?
Nie zawiódł mnie ten odcinek Czuję, że moją kolejną ulubioną postacią będzie ten Anglik z przeszłości Nowe postacie widać, że sporo wniosą co mnie cieszy. Zastanawia mnie czy to, że Nathan widział się przez chwilę w lustrze spalonym będzie miała jakiś wpływ na fabułę w dalszych odcinkach.
mnie się odcinek podobał, bardzo podobal mi sie sam poczatek, ta narracja, poprostu super to zmontowali
najbardziej zaintrygowal mnie ten West ze szkoły Claire, ciekawe czy bedzie dobry czy zły i czy posiada jeszcze jakies zdolnosci oprócz latania.
pozatym nowe zagadki: kim jest ten tajemniczy zabójca?, co dokładnie dzialo sie z Peterem przez ten czas?, jaka rolę odegra Maya wraz ze swoim bratem?
Przyznam sie równiez że Nathan trochę mnie zaskoczył ze sie doprowadził do takiego stanu, a na dokładkę ten Anglik
nie moge sie juz doczekac jak rozwinie sie ta sytuacja
To ja już bym bardziej stawiał na matkę Nathana.
Co wy w ogóle gadacie...=D To nie może być ani Nathan ani jego mamusia,bo to jest ktoś z 9 założycieli tego ich śmiesznego związku...=] Poza tym ojciec Hiro powiedział,że się nie spodziewał że to będzie on/ona więc raczej wątpię że to któreś z nich...poza tym ta osoba nie była dość wysoka i nie było jej na dole, więc ma jakąś moc a mama Nathana nic nie ma...=]=D
Dobre nawet bardzo i ciekawi mnie również jaki związek ma czerwony znak na zdjęciach z Peterem (on ma taki wisiorek na szyi) czyżby był w to zamieszany ale z jakiegoś powodu nic nie pamięta, no i jeszcze ta parka z Meksyku ciekawe w jaki sposób ona zabija, jednym słowem sporo pytań po pierwszym odcinku, aż się nie mogę doczekać co dalej.
Zasugeruję zdolność jaką posiada matka Petrera i Nathana. Jak Nathan patrzył w lustro miał cała poparzona twarz. Więc może jego matka posiada zdolności kamuflujące tzn potrafi sprawic że nie widać tych poparzeń albo potrafi leczyc coś jak Linderman
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
KraX napisał(a):Zasugeruję zdolność jaką posiada matka Petrera i Nathana. Jak Nathan patrzył w lustro miał cała poparzona twarz. Więc może jego matka posiada zdolności kamuflujące tzn potrafi sprawic że nie widać tych poparzeń albo potrafi leczyc coś jak Linderman
Ale historie opowiadasz Te poparzenia się mu tylko przewidziały. Trapią go wyrzuty sumienie lub coś w tym stylu.
odcinek nie powalający ale bardzo fajny... ciekawe co się wydarzyło miedzy Peterem i Nathanem jak wrócił?! Może faktycznie miał poparzona twarz ale ktoś mu pomogl może Peter albo Ci ktorzy Petera wysłali w kontenerze... zreszta czy to naprawde Peter w koncu mial ten dziwny znak na szyj... West lata tak jak Nathan mogli zrobić coś lepszego z nim,np.: mogli zrobić z niego kamelona... no chyba ze jest kolejnym nieślubnym dzieckiem Nathana jak Claire... Mohinder bardzo fajnie sie zaprezentował... a tym co sie śni Molly może jest Sayler...
całkiem fajnie napewno bede ogladac dalej w drugim zapewne sie pojawi DL i Jessica i inni nowi bohaterowie...
Maya i Alejandro pozytywnie odebrani przeze mnie...
Odcinek spoko. Nie moge sie doczekac powrotu Sylara:) Ci ludzie ktorych zabila Maya wygladali jak po zarazeniu wirusem Eboli- moze Maya ma taka zdolnosc. Nie sadze aby osoba ktora zabila ojca Hiro byl Nathan. Jest to jakas nowa postac pewnie z kims spokrewniona. Swoja droga ciekawe jaka ma zdolnosc...
Odcinek bez fajerwerków, ale 10 razy lepszy niż 2 odcinek PB. Mi akurat nowi bohaterowi sie nie podobają, może sie rozkręcą ale póki co jestem na nie. Jak zobaczyłem Hiro to od razu nastrój mi się poprawił Akcje Benneta ze swoim szefem przednia I jeszcze ten tekst "Tu wszystko jest takie jak w Teksasie...no może poza nią" nieźle Podejrzewam że będzie jeszcze lepiej. Narazie w miare pozytywnie.
Ze wszystkich wątków to najnudniejsi byli nowi bohaterowie, mam nadzieję, że Kristen/Elle od początku mi się spodoba bo Maya i Alejandro to jakaś porażka w chwili obecnej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p