Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jeśli Robin jest tak dobry jak Merlin to też się pod tym podpisuję
Finał był taki sobie jak na finał ale i tak przez cały odcinek nie mogłem się oderwać. Merlin chciał się za wszystkich poświęcić, takie to wzruszające, byłem nie mal pewien że na końcu Gajusz zginie. A padło na Nimueh, wątpię żeby powróciła bo jest trochę w rozsypce^^ Związek Gwen/Artur się rozwija. jak dla mnie bardziej ona pasuje do niego niż do Merlina. Mnie teraz ciekawi co ze smokiem niby wszystko idzie po jego myśli, niby chcę dobrze dla królestwa, a okazuje się że chodzi tylko o niego. Ja przypuszczam że w odcinku 2x1 Morgana się z nim spotka i wtedy będzie power
aa,odcinek nie był najlepszy, jednak chyba czegoś innego się spodziewałam ;d I co Wy w tej Morganie widzicie, ona mnie jakoś do końca nie przekonuje, nie wiem czemu NIe chciałabym jej zobaczyć w roli Arthur/Morgana a już tym bardziej Merlin/Morgana Za mało scen Arthur/Merlin. ;p
A RH fajne jest?Trishy... ? skończyłam serial to musze się za następny zabrać, ale to może LOM, bo nawet Cichy polecał ;d A Merlina będzie brakować
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Nie marudzić, fakt odcinek nie był taki jaki sobie wymarzyłam (wybić Gaiusa i Uthera ) ale i tak był naprawdę dobry. Chociaż damnit, dałam się pociągnąć tak jak wszystkiemu w tym fandomie i polubiłam Asha...
I justin ty się lepiej weź za RH, sądzę, że bardziej ci się spodoba niż LOM.
I Merlina brakuje jak asbvsdzvgfasdgf, ale pocieszam się fanfikami i rpf i innymi rzeczami w których wystąpili chłopcy i pisaniem fanfików i robieniem ikonek i słuchaniem soundtracku i czekaniem na nowe dodatki do DVD z większą dawką szalonych chłopców A właśnie, jeśli ktoś jeszcze nie widział MUSICIE obejrzeć video diaries, bo o ile sam serial jest genialny to ich wszelkie behind the scenes po prostu rządzą
Ale ja nie powiedziałam, że był zły :d Po prostu nie był powalający i narzekam tylko na za małą ilość Arthura ja nie widziałam i muszę zobaczyć, skoro tak mówisz a gdzie to można obejrzeć ?
A czemu tak myślisz ? z RH. zeby nie robic offtopa mozesz mi gdzies indziej na to odpowiedzieć
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
OMG plz tylko nie ta ikonka, za bardzo mi się kojarzy z kimś innym A zresztą ja sama kompletnie kocham jej ikonki
Można ściągnąć gdzieś na pewno, again ja to mam z lj-a, a w ogóle to zapisałaś się do Arthurowo-Merlinowego comm? Bo 1) jest kompletnie genialne, 2) tam na pewno znajdziesz linki
A co do RH napisałam ci w moim temacie na Ultimo, skoro mamy tutaj nie offtopować
Akurat mi się ten odcinek najbardziej podobał ze wszystkich, wkońcu było trochę lepszej magii pokazanej:D. No i fajnie, że Merlin się wqrzył na smoka, może będzie jakimś wrogiem w przyszłości, byłoby ciekawie. Szkoda, że Nimueh poległa, no ale mogą znaleźć zawsze kogoś nowego co do Robin Hooda, może nie jest jakiś super, ale da się oglądnąć
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p