ale to rasistowsko zabrzmialo... jesli juz to plemion azjatyckich, ludzi z Azji... a nie ras zoltych...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
1. Zbrodnia i kara (i inne dzieła), Fiodor Dostojewski – „bo jeśli Boga nie ma wszystko jest dozwolone” 2. Mistrz i Małgorzata, Michaił Bułhakow – po jej lekturze zastanawiałem się czy nie mam schizofrenii. 3. Wywiad z Wampirem, Anne Rice – „Jedyna moc jaka istnieje, jest wewnątrz nas samych (...) Nie uosabiam ducha jakiejkolwiek epoki. Przeciwnie, nie zgadzam się ze wszystkim co mnie otacza i zawsze tak było! Nigdy i nigdzie do nikogo nie należałem!” 4. Na tropach jednorożca, Mike Resnick - „Przepraszam gdzie ja jestem?, Na Manhattanie? Na moim Manhattanie?? Oczywiście że jestem pijany, widzę małe zielone ludziki. Nie jestem człowiekiem, jestem elfem.” Genialne urban fantasy : 5. Buszujący w zbożu, J.D. Salinger – coś o zbuntowanym siedemnastolatku:) Wnikliwa obserwacja świata. 6. Lot nad kukułczym gniazdem, Ken Kesey – a człek jak chce to i potrafi rozkręcić Kombinat i wykiwać nawet Wielką Oddziałową. Fenomenalna książka. 7. Rozmyślania nad tlenem – wybór feletonów z cyklu PIĄTE PIWO, Marek Oramus – książka o książkach, warto zaufać Oramusowi, chłop wie o czym pisze 8. Rękopis znaleziony w smoczej jaskini, Andrzej Sapkowski – kompendium wiedzy o literaturze fantasy, niezbędny 9. Władca Pierścieni, J.R.R. Tolkien – Biblia fantastofilów (i nie tylko) :-P 10. Opowieści z Narnii, C.S. Lewis – jak wyżej
11. Wilk stepowy - Herman Hesse 12. Raj utracony - John Milton 13. Ludzie jak bogowie - Herbert George Wells 14. Szczurołap - Aleksander Grin 15. Gwiezdny pył / Nigdziebądź - Neil Gaiman 16. Inklingowie - Humphrey Carpenter 17. Nowy wspaniały świat - Aldous Huxley 18. Frankenstein - Mary Wollstonecraft Shelley 19. Grendel - -John Gardner 20. Inwazja jaszczurów - Karol Capek
Cya, powiedziałam to czysto naukowo, nie jestem rasistką i lubię "ludzi z Azji"... Nie mam pojęcia czemu dla Ciebie to jest rasizm... zrozumiałabym jakbym powiedziała o nich żółtki, lub jeszcze gorzej... Przykro mi, że jestem umysłem ścisłym i tak właśnie na przedmiotach typu biologia i geografia mówi sięo tych ludziach, w każdym razie nie ja to pojęcie wymyślilam
Stephenie Meyer 'Twilight' [pol. Zmierzch] - kolejna seria o wampirach i wilkolakach i musze przyznac ze sie w tej ksiazce zakochalem mniej wiecej od 1-szej strony polecam wszystkim
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
getin bank bez zakładania konta. Getting Bank Lokaty Znajdź Najlepszy Wynik Na ®Ask. azkredyty.pl
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p