pobierz plik w całości
Z gierek tylko typowo sportowe to NBA 2k11 , rewelacja. Kiedyś przeszedłem całą serje Splinter Cell , zacna gierka, czy ktoś ma coś do polecenia w tym guscie?
Ja to w simsach to zawsze lubiłem je zabijać
Ja tez lubiłem coś takiego, zawsze ogradzałem wszystkich murem i jeśc nie dawałem , kiedys byl zoo tycoon to robiłem podobnie .
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio przeszedłem L.A. Noire na X360, miodna gierka! A teraz zbieram się do przejścia Wiedźmina 2. Co prawda skończyłem 1 akt, ale jakoś nie mogę wrócić do dalszego grania.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Kiedyś przeszedłem całą serje Splinter Cell , zacna gierka, czy ktoś ma coś do polecenia w tym guscie?
Polecam Metal Gear Solid najlepiej całą serię 1-4. Ale to oczywiście tylko na PS3 jeżeli mowa o przejściu całej serii. Ja ostatnio specjalnie dla tej gry kupiłem PS3 i było warto. Jak dla mnie to zdecydowanie najlepsza gra w historii, fabularnie zmiata wszystko z powierzchni Ziemi.
Poza tym korzystając z okazji, iż kupiłem PS3 wziąłem się za exclusive: Heavy Rain, Uncharted 1 i 2, Killzone 2 i 3, obecnie męczę God of War 3. Uncharted 2 oraz Heavy Rain to gry, które wgniotły mnie we fotel
Moje tagi jakby ktoś chciał zaprosić do znajomych i ewentualnie w coś pograć online: PS3: burza1982 Xbox360: burza1982
Oglądane: Dr House, Dexter, Spartacus, Gra o tron, Ekipa, Oz, Gotowe na wszystko, Chirurdzy, The Killing, The Walking Dead, Breaking Bad, Obejrzane zakończone:The Wire, Deadwood, Six Feet Under, Prison Break, 'Allo 'Allo!, The Pacific, Band of Brothers, Lost, Heroes, Twin Peaks, Elfen Lied, Death Note, Xena, Hercules, Carnivale Rozpoczęte odrzucone:Supernatural, Przyjaciele, Flash Forward, Rodzina Soprano, Battlestar Galactica, Mad Men, Fringe, V: Goście, Hoży doktorzy
Oj tak MGS to coś rewelacyjnego , pamietam jak grałem w pierwszą cześc z tej serii , juz wtedy była świetna grywalność i akcja, wciągała na całego. Obecnie nie mam konsoli ( w planach ) do dalszych czesci, ale gdy tylko bedę miał zaraz sie za to zabiorę.
Ja ostatnio jestem w posiadaniu gry Batman Arkham Asylum i musze przyznac , ze dawno tak dobrze mi sie nie grało. Świetna grafika i grywalność , wszystko wygląda idealnie no i wciąga. Naprawde polecam.
Ja czekam na GameCon i liczę na obniżkę PS3 i jeśli do tego dojdzie będę przez najbliższe lata miał w co grać A obecnie na tapecie Final Fantasy I wersja na PSP. "Fabularny" wątek ukończony, teraz tylko dodatkowe dungeony i kolekcjonowanie bestiariusza czyli jeszcze jakieś 6-8h.
Batman Arkham Asylum jest świetny to trzeba przyznać. Niesamowity klimat ma ta gra, jeżeli miałbym jakiś ranking gier robić na nowe konsole to zdecydowanie Batman w pierwszej 10-ce by się znalazł. Joker jest rewelacyjny te zagadki, grywalność, akcja, wszystko jest na najwyższym poziomie. Już nie mogę się doczekać nowego Batmana Arkham City, którego premiera w październiku bodajże. Jedna z najbardziej oczekiwanych gier przeze mnie obok Final Fantasy Versus XIII, Battlefield 3, Metal Gear Solid Rising i Last Guardian.
Oglądane: Dr House, Dexter, Spartacus, Gra o tron, Ekipa, Oz, Gotowe na wszystko, Chirurdzy, The Killing, The Walking Dead, Breaking Bad, Obejrzane zakończone:The Wire, Deadwood, Six Feet Under, Prison Break, 'Allo 'Allo!, The Pacific, Band of Brothers, Lost, Heroes, Twin Peaks, Elfen Lied, Death Note, Xena, Hercules, Carnivale Rozpoczęte odrzucone:Supernatural, Przyjaciele, Flash Forward, Rodzina Soprano, Battlestar Galactica, Mad Men, Fringe, V: Goście, Hoży doktorzy
SoccerStar i Margonem, polecam zwłaszcza tę drugą bo Soccer Star już mi się troszkę nudzi. Swoją drogą to dziś znalazłem grę przeglądarkową, w której jest się studentem Tylko, ze mało osób w to gra.
http://gry-przegladarkowe.waw.pl - na moim blogu opisuje najlepsze gry na przegladarke
Ja jestem wierna klasycznym strategiom jak plemiona i the west, choć tyle sięm teraz fajnych pozycji najwaiło, ze i strzelankami i wyścigowymi nie pogardzę. Wszystko, byleby w przefglądarce i za free
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p