Ulubione ksiązki
1. 'Wywiad z wampirem'
2. 'Hobbit, czyli tam i z powrotem'
3. 'Harry Potter' [cala serial]
4. 'Saga o wiedźminie'
5. 'Władca pierscieni'
6. 'Wampir Lestat'
7. 'Królowa potepionych
Popularne wątki w tym miesiącu | Kategoria | Odwiedzin |
---|---|---|
Wyniki ankiety - seriale do działu TOP5 | TOP5 | |
Seriale, które nie powinny zostać skasowane | Forum ogólne | |
Parapetówka co dać znajomym na prezent | Off-topic | 274 |
Atopowe zapalenie skóry i woda | Off-topic | 237 |
Torba na rakiety tenisowe | O nas, inne & off-topic, Off-topic | 35 |
Badania szorstkości powierzchni | O nas, inne & off-topic, Off-topic | 30 |
Jaki materac polecicie? | O nas, inne & off-topic, Off-topic | 29 |
Dział poświęcony dla książek oraz ciekawych publikacji
Cya napisał(a):. 'Wywiad z wampirem'
kuna napisał(a):Jednym zaklenciem
Cya napisał(a):'Harry Potter' [cala serial]
luke napisał(a):Silmarilion
Gareth napisał(a):luke napisał(a):Silmarilion
To ciezka ksiazka ale tez polecam bo wiele wyjasnia odnosnie Władcy Pierscieni
Gareth napisał(a):Własnie czytam fajna ksiazka ale o dziwo filmu nie przycmiewa co znaczy ze film byl naprwde dobry.
Cya napisał(a):Wielu osoba bardzo trudno przez ta ksiazke przebrnac, wiem bo mimo mojego zapalu do ksiazek o srodziemiu zaczynalem i przerywalem czytac ta ksiazke z 20 razy zanim przeczytalem ja do konca, i prawde mowiac to tylko dwa ostatnie rozdzialy ksiazki moga nam cos wyjasnic jesli chodzi o LOTRa, a mianowicie: 'Akallabeth' - opisująca upadek Númenoru i 'Pierścienie Władzy i Trzecia Era'- opowieść, która streszcza pokrótce wydarzenia z Trzeciej Ery, częściowo opisane w powieści Władca Pierścieni, bo jesli chodzi o pozostale czesci to raczje sie nam nie przydadza, chyba ze ktos bedzie chcial wiedziec kim, a raczej czym byl Mithrandir
Gareth napisał(a):zaczolem czytac Pracheta po 100 stronach poczolem ze nie dam rady... Nie polecam nikomu tego autora ani jego swiata dysku...
Gareth napisał(a):Mnie ta ksiazka nudzi a humor nie smieszy.
Gareth napisał(a):nic tam fantasy nie widze tylko wszedzie kicz.
Gareth napisał(a):to takie nabiajnie sie z fantasy ale nie umiejetne... to taki Barry Troter dla mas
"Rozważna i romantyczna"
Nikola napisał(a):Poza światem fantastycznym jedne z moich ulubionych książek to książki Jane Austen, m.in. "Rozważna i romantyczna" i "Duma i uprzedzenie" "]
Nikola napisał(a):Pamiętam też, że podobała mi się książka "ps. kocham Cię", nie pamiętam, czyjego autorstwa, ale przeczytałam w dwa wieczory Niezły pomysł na książkę miał/a autor/ka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników