pobierz plik w całości
Wypisujcie swoje ulubione odcinki Albo co w nich sie wydarzylo jezeli ktoś (jak ja) nie pamięta tytulów Moje ulubione:
1. Ostatnia scena z Carol i Rossem, znowu razem 2.Odcinek rozstaia Susan i Marka, gdy ona wyjeżdza do Pheonix (chyba tak sie to pisze) a on jej wtedy wyznaje ze ją kocha ale ona i tak odjeżdza 3. Jeden z pierwszych ocinków kiedy zdołowany Carter przyjmuje 'swój' pierwszy poród
Moze i bylo tego więcej ale te szczególnie utkwiły mi w pamięci
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
1.Kiedy Jerry rozwala drzwi granatnikiem
2. Kiedy przywożą na izbę przyjęć drużynę footbollową, która zaczyna się między sobą bić totalna demolka
3. Kiedy Carter ma brodę i przykleja się do faceta wysmarowanego klejem hihihi fajnych odcinków i scen było dużo, dużo więcej, ale w tej chwili szczególnie te pamiętam
No więc z tych, co wymieniliście już to broda Cartera i klej, Carol i Doug- scena na pomoście. A tak poza tym wszelkie sceny z Romano albo Mallucim (nie wiem czy dobrze piszę...) Tym bardziej jak Dave robił sobie w nerce płatki z mlekiem Carol. A Romano do Lucy, że jest jak króliczek Durasela :P No i dużo innych, nie da się wszystkich wymienić...
A no oczywiście ten odcinek, gdzie Elizabeth ciągle drapała się w ręce, bo zerwala jakieś kwiaty trujące czy coś takiego, a Mark w kroczu
Fakt, obiad w 'nerce' i broda Rolują A dziś byl taki smutny ocinek, powiedzieli ze Mark ma Raka (( Biedactwo, pamiętam ten odcinek ostatni z jego udziałem jak pojechał z rodziną na Floryde (chyba) i tam umiera, to był taki wzruszający ocinek ze przeryczałam połowe. Chlip chlip Ten serial rządzi A Romano, gdy tylko sie pojawia odrazu jakieś cyrki Ludzi ratowac mu sie nie chce ale jak chodziło o JEGO PSA to odrazu operacja 'moje malństwo' i podobne teksty odrazu leciały
miyoko napisał(a):A dziś byl taki smutny ocinek, powiedzieli ze Mark ma Raka (( Biedactwo, pamiętam ten odcinek ostatni z jego udziałem jak pojechał z rodziną na Floryde (chyba) i tam umiera, to był taki wzruszający ocinek ze przeryczałam połowe. Chlip chlip Ten serial rządzi
A ja pamiętam jak w szpitalu się dowiedzieli o śmierci Marca i powiesili o tym kartkę na tablicy i ona później spadła i pofrunęła... Ach...
miyoko napisał(a):A Romano, gdy tylko sie pojawia odrazu jakieś cyrki Ludzi ratowac mu sie nie chce ale jak chodziło o JEGO PSA to odrazu operacja 'moje malństwo' i podobne teksty odrazu leciały
Oj tak, akcja ratowania psa była niezła Nie ma to jak Romano
Mój ulubiony to "On the beach". Świetny odcinek, inny niż wszystkie. Mark umiera a ta scena gdy Carter czyta list od Corday poprostu mistrzostwo świata... albo jak siedzi na fotelu i trzyma swoją małą córeczke... wtedy ścisnęło mi serce
Ten cały odcinek ściska serducho. Bezradny Mark, bez czucia w kończynach, nie moze sie sam poruszać, spada z łózka gdy chce przejść w wózek... ale za to umiera jak jego ojciec na kilka chwil przes śmiercią mieć blisko kochającą rodzine i piękne widoki... Godna śmierć tak wspaniałej postaci
ja wogole uwielbiam ten serial:)Bardzo lubie odcinej w ktorym zostaje ranny carter i lucy no i ostatni odcinek 8 serii kiedy abi i carter postanawiaja byc razem. ehh szkoda ze w Polsce nie puszcza reszty odcinkow chodzi mi o serie 9,10,11,12 no i 13(ostatnia) -ktora obecnie leci w nbc Z tego co czytalam do duzo sie pozmienialo chyba tylko carter przetrwal do 12 serii ze starej obsady. Jest duzo nowych aktorow.No i czytalam ze luka i abi sie pobieraja:) jesli ktos wie czy jakas polska tv wykupila te serie to dajcie znac:)
Ja ER pamiętam jak przez mgłe ... kiedyś leciało w polskiej TV to oglądałe i od tego czasu nie widziałe i nie zabardzo pamiętam, ale pamietam carter i lucy rannych to był dobry odcinek.
Jak dla mnie ulubionym odcinkiem jest ten kiedy Carter zostaje ciężko ranny, a Lucy umiera, a poza tym cała masa różnych zabawnych scen głównie z Mallucim i Carterem
Może trochę nie w temacie, ale tak mi się przypomniało. Od poniedziałku możemy oglądać w Polsce 9 serię serialu. Dlaczego to takie ważne? A no dlatego, że regularna emisja serialu w naszym kraju zakończyła się w marcu 2005 roku. Był to ostatni odcinek sezonu nr 8. Potem Polsat emitował różne serie/różne odcinki, ale były to serie od 10 wzwyż. Dlatego można oficjalnie powiedzieć, że 22 sierpnia, aż po 2348 dniach nastąpiła kontynuacja. Ciekawe, prawda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
getin bank bez zakładania konta. Sprawdź naszą ofertę produktową już teraz. azkredyty.pl
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p