Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
AAA przypomniałem sobie:
-Zodiak NIE POLECAM. 2h nudów -Casanova - średniak ale nuuudnyyyy i do przewidzenia jak większość kostiumowych...
-Dom 1000 Trupów (film z lat 90') - Co to komedia czy horror? Najgorszy horror jaki widziałem ale dobra komedia
"Job, czyli ostatnia szara komórka" - polska komedia, w ogóle bezsensowny film, częściowo nie wiadomo o co w nim naprawdę chodzi. Nie polecam, chyba że ktoś lubi filmy bez sensu i do tego polskie.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
O, właśnie jeszcze ten film. Pamiętam genialną scenę śmierci jednej postaci, którą grała Paris Hilton. Po prostu radość dla oczu.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
"Kung Pow - Wejście Wynrańca" - ten film to zgroza, niumiejętna parodia takich filmów jak "Wejście Smoka" czy "Matrix", film totalne dno, poziom humoru niski i głupi, kiespko nakręcony, nie wiem jakim cudem ten film powstał
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
A mnie ostatnio (choc tego mozna sie było spodziewać) zanudził film pt. "Rozmowy nocą" Myślałam że Różdzka i Dorociński wniosą coś do tego filmu...ale naprawdę nie było co...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
tworzenie stron szczecin Od 5 lat na rynku Szczecińskim. Łatwy kreator stron WWW. virtualpeople.pl
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p