Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 21 sie 2007, o 21:37 przez weronika_17, łącznie edytowano 1 raz
Zgadzam się z tobą w 100%Myślałem że to bedzie w stylu Dirty Dancing a niebyło
I całe szczęście. Przecież DD to jest najgorszy film pod słońcem i właśnie o tym filmie chciałem powiedzieć... Tak się złożyło że ktoś coś do niego porównał.
piraci są strasznie przereklamowani (III) głupie było jeszcze "dlaczego nie" "step up" był głupim filmem ale ostatni taniec mi się podobał A DD to mój ulubiony film, a przy step up to nawet nie ma co porównywać "Harry Potter" piąta część strasznie się znudziłam na tym jest tyle beznadziejnych filmów
Jak dla mnie porażka totalna było "Tajne przez poufne" , niby dobra obsada ale jak widac nie zawsze musi to isc w parze z dobrą jakością filmu. Totalnie nudny
tric napisał(a):Jak dla mnie porażka totalna było "Tajne przez poufne" , niby dobra obsada ale jak widac nie zawsze musi to isc w parze z dobrą jakością filmu. Totalnie nudny
zgadzam się. Dodałbym do tego jeszcze Mamma Mia...
Zdecydowanie nieciekawy jest Surrogates, mimo ze zapowiadał się ciekawie, to nawet się do końca obejrzeć tego nie dało. Za to jest jeden plus, już wiem, jak wyglądają aktorki bez makijażu;)
To do tego zestawu dorzucam jeszcze Zmierzch część 1 całej sagi. Spotkałem się z wieloma zachwytami,a szczerze mówiąc po obejrzeniu 1 zrobiło mi się przykro,że dobrą fabułę przekręcono i pociągnięto na siłę. Ale wiem,że jest to oparte na motywach powieści,jednak pewien niesmak pozostał.
www.Noteo.pl - Najlepiej oceniany sklep Internetowy w Polsce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p