Wszystkie "Scary Movie" i filmy z udziałem ludzi z Big Brothera - "Gulczas, a jak myślisz?" i ten drugi, którego nawet w całości nie obejrzałam, zresztą trzeciej części "Scary Movie' też nie, a może nawet jakieś doszły jeszcze, ale tego nie wiem

Popularne wątki w tym miesiącu | Kategoria | Odwiedzin |
---|---|---|
Wyniki ankiety - seriale do działu TOP5 | TOP5 | |
Seriale, które nie powinny zostać skasowane | Forum ogólne | |
Nauka do aplikacji | Off-topic | 285 |
Niepołomice urolog | Off-topic | 232 |
Thermomix czy polecacie? | O nas, inne & off-topic, Off-topic | 231 |
Wybór ekspresu do kawy do biura | Off-topic | 227 |
Klimatyzacja Rzeszów | Off-topic | 224 |
Coś dla maniaków kina
Grendel napisał(a):Przecież to jest całkowita klęska,wielkie,efekciarskie NIC! Aluzje do Shirley Jackson w pewnym momencie przestają być aluzjami a stają się zwykłą zrzynką.Cały scenariusz wskazuje,ze King najwyraźniej zapomniał,że pomysły powtarzane w nieskończoność irytują.Gościnne pojawienia się klimatu natychmiast zostają zagłuszone przez jakiś okrutnie tani i idiotyczny efekt. Żeby przestraszyć się na 'Czerwonej Róży' trzeba chyba mieć nie wiecej niż 13 lat i oglądać tylko filmy dla dzieci albo młodzieżowe komedie. Pomyśleć,ze taki gniot ma taką średnią jak 'Opowieść o dwóch siostrach'
Paulina napisał(a):Kolejne części Piątku 13. - Jason w kosmosie chyba nawet był...
Paulina napisał(a):A ostatnio 50 Pills - wynudziłam się strasznie na tym filmie, nie polecam, nawet nie warto tylko ze względu na K. Bell....
KaRu$ napisał(a):"Francuski numer"
bluevein napisał(a):Dom woskowych ciał
bluevein napisał(a):Dziewczyna z Jersey
Ryan_90 napisał(a):Jak sobie pomyślę o Paris Hilton to aż mnie ciarki przechodzą...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników